[Ενημέρωση 6/8/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H stefosg έγραψε:
ωστόσω μου ζήτησε password
λινκ -
-
-
-
@stefosg
Εισαι με android 6.0 ακομα , το twrp που έβαλες είναι οκ γιατί η stable είναι πλέον android 7.0 ..
Θα χρειαστεί να κάνεις factory reset ομως , δεν γίνεται να την περάσεις από πάνω ..
Θα πρέπει να κάνεις έλεγχο του bootloader γιατί κλειδώνει ο bootloader και θέλει ξεκλείδωμα και να απενεργοποιήσει το find device ..
Όταν περάσεις σε android 7.0 ξεκλείδωμα πάλι του bootloader , σε fastboot ανοίγεις miunlock και ξεκλειδωνεις.. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Έχεις το κινητό??
Θέλεις να δουμε κάτι?
Ο/H gkalen έγραψε:
@stefosg
Εισαι με android 6.0 ακομα , το twrp που έβαλες είναι οκ γιατί η stable είναι πλέον android 7.0 ..
Θα χρειαστεί να κάνεις factory reset ομως , δεν γίνεται να την περάσεις από πάνω ..
Θα πρέπει να κάνεις έλεγχο του bootloader γιατί κλειδώνει ο bootloader και θέλει ξεκλείδωμα και να απενεργοποιήσει το find device ..
Όταν περάσεις σε android 7.0 ξεκλείδωμα πάλι του bootloader , σε fastboot ανοίγεις miunlock και ξεκλειδωνεις..
Την έχω τη συσκευή στα χέρια μου. -
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@stefosg
Όταν περάσεις σε android 7.0 ξεκλείδωμα πάλι του bootloader , σε fastboot ανοίγεις miunlock και ξεκλειδωνεις..
Στη συνέχεια θα κάνω έλεγχο του bootloader ότι είναι ξεκλείδωτος.
Μέτα πέρναω τη νέα rom (τη συγκεκριμένη αυτού του thread)
Ξανά έλεγχος του bootloader και ξεκλείδωμα.
Όλα αυτά σύμφωνα με τις οδηγίες από τα λίνκ που έχεις παραθέσει; -
Γινεται κανονικά απο twrp αρκεί να κάνεις format data πρωτα .
Προσοχή θα σβήσει και τον αποθηκευτικό σου ΄χωρο οπότε πάρε backup. -
Αφού είχα κάνει τη διαδικασία ξεκλειδώματος της συσκευής, θα χρειαστεί εκ νέου να γίνει;
-
Ο/H stefosg έγραψε:
θα χρειαστεί εκ νέου να γίνει;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0