Ευχαριστώ πολύ. Λόγο δουλειά δεν πολύ παρακολουθώ. Έχω την 8.1 για 8.5 δεν χρειάζομαι factory reset?Ο/H gkalen έγραψε:
@HliasAvg
Δεν υπάρχει 8.2 για το omega , υπάρχει η 8.1 ..
Υπάρχει 8.5 ρομ όμως .. [Ενημέρωση 12/8/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
[Ενημέρωση 6/8/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
@HliasAvg
Μετά την 8.1.2.0 που φοράς η επόμενη είναι η 8.5... οπότε προχωράς σε update , δε θα χρειαστεί factory reset .. καλό είναι να πάρεις κι ένα backup της ρομ που φοράς από το twrp .. -
- Την 8.5 έχω οπότε ξανακάνω την διαδικασία από την αρχή χωρίς εργοστασιακή ρύθμιση και να μην κάνω διαγραφή data από twrp
- Την 8.5 έχω οπότε ξανακάνω την διαδικασία από την αρχή χωρίς εργοστασιακή ρύθμιση και να μην κάνω διαγραφή data από twrp
-
-
Εκανα την διαδικασια απο την αρχη σημερα χωρις διαγραφη data το προβλημα ειναι οτι οταν παω να κανω install την aroma
δεν την βλεπω πουθενα!
Οταν κανω reboot την συσκευη μπαινω στα αρχεια και την βλεπω εκει!
Να την περασω ξανα μεσω forum μηπως εχει θεμα με την μεταφορα απο usp απο τον υπολογιστη?
=============== Σεπ 9th 2017, 3:14pm ===============
Α! και κατι αλλο οταν μπαινει twrp recovery μου ζηταει κωδικο μηπως ειναι αυτο το προβλημα?
=============== Σεπ 9th 2017, 3:16pm ===============
την περασα και μεσα απο το forum την aroma αλλα παλι τιποτα!! -
Πρέπει να κάνεις format data. Πάρε backup γιατί θα διαγραφούν
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
backup στο twrp?
=============== Σεπ 9th 2017, 3:57pm ===============
Παντος την συσκευη στο mipcsuite δεν την βλεπει και μου λεει οτι χρειαζεται αναβαθμηση για να την δει! -
ασε το pc suite το αγγλικο δεν δουλευει με MM και nougat
κανε αυτο που σε ειπα. πηγαινε στο twrp,wipe,format data,yes,back,back,reboot,recovery και οχι reboot system
οταν ξανα μπει στο twrp κανεις τα wipe,dalvikcache,cache και data
το συνδεεις με το pc και βαζεις την rom και install
παρε backup φιατι θα σβηστουν φωτο,video,εφαρμογες κτλ -
κοιτα επειδη δεν το εχω και πολυ καταρχιν
1.για να μπω στο twrp μπαινω μεσω adb δεμ μπορω αλλιως
2.αφου κανω οτι μου λες συνδεω το τηλ με τον υπολογιστη και μεταφερω την ρομ μου λες πως θα γινει αυτο αφου οταν ειμαι σε twrp φαση δεν το βλεπει ο υπολογιστης!
δεν θα πρεπει να ανοιξω το τηλ για να το δει?
=============== Σεπ 9th 2017, 6:40pm ===============
κοιτα με το mi2s δεν ειχα τετοια θεματα τωρα με το mi6 εχω χασει την μπαλα!
=============== Σεπ 9th 2017, 7:02pm ===============
φιλε μου εκανα οτι μου ειπες και πετυχε!!!
ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΩΡΑ!!!κατεβαζω την αρωμα .
νασε καλα!!! -
καλησπέρα παιδιά έχει κανείς πρόβλημα στο να rootαρει με αυτή τη ρομ? Γιατί αν δεν κάνω install το zip του su μπουταρει κανονικά ενώ είτε με το xposed είτε με το su δεν ανοίγει ποτέ.
Είμαι σε dev απο το site εδώ και κάνω όλη τη διαδικασία σωστά . -
@Panoslast
Βοηθά λίγο παραπάνω .. μιλάς για το hennessy ??
Με το xposed θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό , λόγω της αλλαγής σε miui9 ίσως υπάρχει πρόβλημα το οποίο οφείλεται στο xposed και όχι στη ρομ ..
Με το supersu όμως δεν θα έπρεπε να είχες πρόβλημα . -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0