@papaflessas 

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούκαι εγώ το διόρθωσα έτσι από μέσα πταίσμα είναι κάλο θα είναι να ανεβεί ο οδηγός εδώ για την διόρθωση για να μην ψαχνουν που να το βρούνεΟ/H cal έγραψε:
Παιδιά αυτό με το ιντερνέτ απλά φτιάχνεται εσείς το apn και το αποθηκεύεται και λύνεται το θεμα. Μου το έκανε και μένα στο kenzo και το έφτιαξα έτσι
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μάλλον δεν έχεις ιδέα τι γίνεται εδώ πέρα.... Κι όμως υπάρχει μέρος στο οποίο θα βρεις οοολες τις ρομ του κινητού σου μαζεμένες με τάξη και χαρά... Ταξινομημένες σε stable και developer... Βέβαια εάν ποτέ σου δεν έχεις ψαχτεί και πάντα ρωτάς που θα βρεις τι, μια ζωή αυτό θα γίνεται... Θα εξαρτασε από τους άλλους....Λοιπόν εάν πας στην κατηγορία download και πας στην ανάλογη κατηγορία stable η developer και μετά στο μοντέλο του κινητού σου εκεί λοιπόν θα βρεις όλα αυτά που προανέφερα.... Εάν όντως θέλεις να πας σε μια καινούρια τότε πας αναγκαστικά με factory reset.....όσο για την 8.2.χ αύριο θα έχουμε κι άλλα release οπότε ανέμενε...Ο/H gfreez έγραψε:
Καλησπέρα σας... Έχω το redmi note 2 ( hermes) και την GTV 7.2.1.0 (LHMCNDB) και θέλω να την αναβαθμίσω στην τελευταία stable. Έχω όμως μπερδευτεί..όταν πατάω μέσα από την σελίδα των developer rom το λινκ για τοις stable με βγάζει στην ενημέρωση 14/12/2016 κ την v8.0.2.0. έπειτα βρεικα την ενημέρωση 28/1/2017 κ την xtrv beta1_stable_v8.1.3.0 κ τώρα βρεικα αυτήν για την v8.x.x.x ( δεν έχει βγει ακόμη για το μοντέλο μου).. έχω λοιπόν τοις εξής απορίες...
![]()
![]()
. Ή v8.1.3.0 είναι beta οπός λέει; 'η κανονική;; Ή v8.2.x.x για το μοντέλο μου θα αργήσει να βγεί; Αν είναι να περιμένω να βάλω αυτή κατευθείαν. Και τέλος γιατί αυτός ο χαμός με τοις rom; Δεν θα ήταν ποιό απλό να υπάρχει λίστα με πάντα τοις ποιό πρόσφατες κ όχι κάθε φορά να ανοίγει νέο νήμα;;;
Ευχαριστώ γιά το χρόνο σάς κ την υπομονή σας.