Διαφήμιση

[Ενημέρωση 6/8/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Xiaomi
    • Miui Stable
    • Ο/H geopapa έγραψε:

Σε Redmi note 2 (hermes) παρατηρω σημαντικό battery drain 8.2 stable σε κατασταση αναμονής χωρις να ειναι ανοικτό τίποτα άλλο (wifi, data, gps). Έκανα και restart αλλα τίποτα. Στην προηγούμενη σε αναλογη χρήση η γραμμή είχε πολύ μικρότερη κλίση.. To χει παρατηρησει κανεις αλλος ;

@geopapa. Δεν είσαι ευχαριστημένος; Έχω την ίδια συσκευή και σκέφτομαι να την περάσω. Βρήκες άλλα προβλήματα;

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Peter.gr
    • Ο/H epkakas έγραψε:

Ο/H geopapa έγραψε:

Σε Redmi note 2 (hermes) παρατηρω σημαντικό battery drain 8.2 stable σε κατασταση αναμονής χωρις να ειναι ανοικτό τίποτα άλλο (wifi, data, gps). Έκανα και restart αλλα τίποτα. Στην προηγούμενη σε αναλογη χρήση η γραμμή είχε πολύ μικρότερη κλίση.. To χει παρατηρησει κανεις αλλος ;
      @geopapa. Δεν είσαι ευχαριστημένος; Έχω την ίδια συσκευή και σκέφτομαι να την περάσω. Βρήκες άλλα προβλήματα;

Δεν βρηκα κατι άλλο μονο περιεργη καταναλωση μπαταριας. Μόλις πριν λιγο επιχείρησα να το γυρίσω σε 8.1 φλασαροντας και με wipe cache/dalvik cache (λάθος μου) και μετα ειχα προβληματα με μηνύματα λάθους (force close klp) άρα δεν το προτεινω σε κανεναν να γυρισει σε προηγούμενη έκδοση ετσι. Μόνο με restore απο το recovery.
    • Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Να ρωτήσω κάτι. Για να την περάσω πάνω από την G.T.V. 8.0 STABLE απλό κατέβασμα και πέρασμα από πάνω ?
      Χρειάζεται κάτι άλλο ?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geopapa έγραψε:

Ο/H epkakas έγραψε:

Ο/H geopapa έγραψε:

Δεν βρηκα κατι άλλο μονο περιεργη καταναλωση μπαταριας. Μόλις πριν λιγο επιχείρησα να το γυρίσω σε 8.1 φλασαροντας και με wipe cache/dalvik cache (λάθος μου) και μετα ειχα προβληματα με μηνύματα λάθους (force close klp) άρα δεν το προτεινω σε κανεναν να γυρισει σε προηγούμενη έκδοση ετσι. Μόνο με restore απο το recovery.
      για να κάνουμε πισωγυρισμα φίλε θέλει οπωσδήποτε factory reset μόνο στο upgrade και σε συνεχόμενες εκδόσεις κανείς μόνο danvilk/ cashe + cashe γι'αυτό έχεις θεματα
      Νικητας!!
    • Βασικά ο ποιος σωστός τρόπος για πισωγύρισμα είναι φλασάρισμα της προηγούμενης ROM (για να μπει το παλιό firmware και μόνο) και στο καπάκι επαναφορά του Nandroid backup που πάντα πρέπει να παίρνουμε πρωτού αναβαθμίσουμε. Επαναφέρουμε boot, data, system partitions και τέλος (μοναδική εξαίρεση είναι να έχουμε πηδήξει εκδόσεις Android, εκεί το σωστό είναι να επαναφέρουμε fastboot ROM). Με ένα reboot μετά είμαστε όπως πριν με μηδέν σφάλματα. Διαφορετικά είναι ρώσικη ρουλέτα το πισωγύρισμα και πράγματι το factory reset είναι η μόνη λύση.
    • Παιδιά ένα bug που έχω παρατήσει στην τελευταία xtrv στο kenzo είναι ότι όταν έχω ενεργοποιήμενη τη λειτουργία για να αποφεύγονται οι ατυχείς κλίσεις στην τσέπη και ξεκλειδώνω το κινητό και πάω να κατεβάσω τις ειδοποιήσεις μου εμφανίζει την προειδοποίηση να μην καλύπτω την πορτοκαλί περιοχή του κινητού που είναι οι αισθητήρας εγγύτητας. Επίσης άλλο ένα bug που έχω παρατήσει είναι ότι αν κρατήσω πατημένο το home butoon κολλάει το κινητό και θα πρέπει να πατήσω το πίσω για να ξεκολλήσει. Τα έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτά?

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • @cal
      Πήγαινε στις ρυθμίσεις και βάλε στο home button να ανοίγει η αναζήτηση και δεν θα έχεις πρόβλημα,τώρα πάει να ανοίξει το google now γι'αυτό κολλάει ;)
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • Ο/H cal έγραψε:

Παιδιά ένα bug που έχω παρατήσει στην τελευταία xtrv στο kenzo είναι ότι όταν έχω ενεργοποιήμενη τη λειτουργία για να αποφεύγονται οι ατυχείς κλίσεις στην τσέπη και ξεκλειδώνω το κινητό και πάω να κατεβάσω τις ειδοποιήσεις μου εμφανίζει την προειδοποίηση να μην καλύπτω την πορτοκαλί περιοχή του κινητού που είναι οι αισθητήρας εγγύτητας. Επίσης άλλο ένα bug που έχω παρατήσει είναι ότι αν κρατήσω πατημένο το home butoon κολλάει το κινητό και θα πρέπει να πατήσω το πίσω για να ξεκολλήσει. Τα έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτά?

για τον αισθητήρα εγγύτητας μπορείς πηγαίνοντας στο σχετικά με το τηλέφωνο στις ρυθμίσεις μερικά χτυπήματα πάνω εκεί που λέει κερνελ και σε βάζει στους αισθητήρες μετά επιλέγεις αισθητήρας εγγύτητας και καλύπτοντας και αποκαλύπτοντας τον αισθητήρα τον καλυμπραρης πατάς επιτυχία και είσαι οκ χωρίς πρόβλημα και ειδοποιήσεις ενοχλητικές!!!!!!!Το έχω κάνει από redmi 1s του em56464.......... markw δικό μου και ido του ξαδέλφου και όλα τέλεια ειδικά το redmi 1s ότι και να έκανε του ζητάτε να απενεργοποίηση τον αισθητήρα!!!!!!!!! Δοκίμασε το και πες μου!!!!!
      Νικητας!!
    • Ο/H scarbodyman έγραψε:

Ο/H cal έγραψε:

Παιδιά ένα bug που έχω παρατήσει στην τελευταία xtrv στο kenzo είναι ότι όταν έχω ενεργοποιήμενη τη λειτουργία για να αποφεύγονται οι ατυχείς κλίσεις στην τσέπη και ξεκλειδώνω το κινητό και πάω να κατεβάσω τις ειδοποιήσεις μου εμφανίζει την προειδοποίηση να μην καλύπτω την πορτοκαλί περιοχή του κινητού που είναι οι αισθητήρας εγγύτητας. Επίσης άλλο ένα bug που έχω παρατήσει είναι ότι αν κρατήσω πατημένο το home butoon κολλάει το κινητό και θα πρέπει να πατήσω το πίσω για να ξεκολλήσει. Τα έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτά?

για τον αισθητήρα εγγύτητας μπορείς πηγαίνοντας στο σχετικά με το τηλέφωνο στις ρυθμίσεις μερικά χτυπήματα πάνω εκεί που λέει κερνελ και σε βάζει στους αισθητήρες μετά επιλέγεις αισθητήρας εγγύτητας και καλύπτοντας και αποκαλύπτοντας τον αισθητήρα τον καλυμπραρης πατάς επιτυχία και είσαι οκ χωρίς πρόβλημα και ειδοποιήσεις ενοχλητικές!!!!!!!Το έχω κάνει από redmi 1s του em56464.......... markw δικό μου και ido του ξαδέλφου και όλα τέλεια ειδικά το redmi 1s ότι και να έκανε του ζητάτε να απενεργοποίηση τον αισθητήρα!!!!!!!!! Δοκίμασε το και πες μου!!!!!

Τώρα έκανα wipe και έστρωσε το πρόβλημα αλλά αν ξαναγίνει θα το δοκιμάσω και θα σου πω

• Διαφήμιση
    • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :

Είναι έτοιμες οι νέες XTRV-Stable 8.2.4.0 ROM για τα Mi-5S (Capricorn) & Mi-5S Plus (Natrium).
      Όπως πάντα οι σύνδεσμοι για την λήψη τους, στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)