[Ενημέρωση 6/8/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
CHANGELOG για τις Stable XTRV ..
Οι Stable XTRV Roms , απο'δω και στο εξής θα κάνουν copy στο εσωτερικό χώρο της συσκευής ΔΥΟ ζιπ για ροοτ ..
Το supersu και το magisk , έτσι ώστε να βάζει κάθε χρήστης οποίο ροοτ προτιμάει.
Έχουν αφαιρεθεί όλες οι προεγκατεστημένες εφαρμογές , θα παραμείνουν μόνο η εφαρμογή του φόρουμ και ο flash player.
Αναβαθμίσεις σε εικονίδια και σε miui mod icons ..
Νέα thermal conf και βελτιστοποίηση συστήματος .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
CHANGELOG για τις Stable XTRV ..
Έχουν αφαιρεθεί όλες οι προεγκατεστημένες εφαρμογές , θα παραμείνουν μόνο η εφαρμογή του φόρουμ και ο flash player.
Σ'αυτες που θα αφαιρεθούν περιλαμβάνεται και το 160 sms mode?ex Redmi Note 2 Hermes with XTRV stable
ex Redmi Note 6 Pro with XTRV Stable
Now....... Redmi Note 11 Pro 5G! -
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Γιατί όσο και να φαίνεται περίεργο την σήμερον ημέρα, χρησιμοποιώ ακόμη sms, οπότε είναι ίσως και η μόνη που με ενδιαφέρει!!
ex Redmi Note 2 Hermes with XTRV stable
ex Redmi Note 6 Pro with XTRV Stable
Now....... Redmi Note 11 Pro 5G! -
@Greektrooper
Είπαμε έφυγαν όλες οι προεγκατεστημένες εφαρμογές , τι δουλειά έχει το sms mod με τις προεγκατεστημένες εφαρμογές ??
Αν ήταν έτσι θα έπρεπε να ρωτήσεις και αν αφήσουμε τον dialer , τις επαφές , τον browser κ.λ.π. ..
Προεγκατεστημένες λέμε τις εφαρμογές που υπήρχαν στις παλιότερες Ρομ , όπως το numper fixer , cm transfer , κ.λ.π... -
Ίσως είμαι ο μόνος που έχει περάσει την 8.2.3, στις 22/3 (το ίδιο βράδυ που βγήκε). Στην αρχή ήταν όλα τέλεια με μικρή εξαίρεση κάποιες μεταφράσεις. [Ενημέρωση 23/4/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
Μετά εμφανίστηκαν random reboot. [Ενημέρωση 23/4/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
Όμως τις τελευταίες 11+ ημέρες δεν ξανάκανε reeboot και πάει σφαίρα. Επίσης η κατανάλωση του είναι πολύ καλή.
@gkalen Η rom αυτή μου θύμισε αυτοκίνητο-μηχανή που θέλει καλό "στρώσιμο" για να αποδώσει καλά στην συνέχεια και να μην βγάζει βλάβες... -
Καλημέρα σας
Εχω στο Redmi Note 4 την XTRVbeta1-8.1.8.0 Stable. Μπορώ να ρίξω αυτή από πάνω ή πρέπει να κάνω factory reset; Επίσης, παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα με τις SIM πάλι; -
-
Ολα καλά! Ευχαριστώ!
-
Φίλε gkalen μία διευκρίνιση . Θέλω σε ένα φίλο με redmi note 3 pro με 8.1.1 να βάλω την τελευταία . Μπαίνει κανονικά με twrp χωρίς κάτι άλλο σωστά???
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0