Σου έχει υπογράψει κάποιος ότι θα υπάρχει η InfoQuest σε 2 χρόνια ?? Πριν 2 χρόνια δεν υπήρχε ο Μαρινόπουλος?Ο/H SpikeAman έγραψε:
citismarket 2 χρονια εγγυηση καταστηματος. Απλα ρε παιδες φοβαμαι οτι αν για τον οποιοδηποτε λογο δεν υπαρχει το οποιοδηποτε καταστημα μετα εγω τι κανω?!
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
ψαχνωντας για τις διαφορες μεταξυ 4 global (&4X) me 4 βρηκα αυτες τις φωτο
Επειδη περιμενω να μου ερθει μπορει καποιος που εχει το 4 global να μου πει αν ειναι
οντως αυτες οι διαφορες , και αρα για θηκες κλπ παμε οπως ειπε και το αλλο παιδι πιο πανω
σε θηκες για 4Χ. Ξαναρψταω γιατι ρωτησα 2 καταστηματα στο αλι και ο ενας ειπε οτι το
4global ειναι το note 4 και ο αλλος μου εστειλε τη δευτερη φωτο με τισ θηκες στο πανω μερος να δω
ποια ταιριαζει στο κινητο μου (που περιμενω )POCO X3 PRO (8/128)
-
Στην δεξιά φωτογραφία σου δείχνει το 4Χ με 5 τρύπες και το 4 με 6 τρύπες (έτσι αυτός τα ονομάζει).Το Global (infoquest) είναι με 5 τρύπες. Η δικιά μου θήκη από Ali έχει περιγραφή:
"360 Degree Front Back Full Body Protective Skin Cases for cover Xiaomi Redmi note 4 Pro Redmi note 4 case 5.5 with Cover Film",
αλλά δεν υπάρχει το link (καταργήθηκε) για να στο στείλω. -
-
-
Θήκη εμένα μια χαρά μου έκανε του 4x που παρήγγειλα αλλά δυο τζαμακια δυστυχώς άφηναν πολυ μεγάλο κενο δεξια και αριστερά
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H kost.papad1980 έγραψε:
Θήκη εμένα μια χαρά μου έκανε του 4x που παρήγγειλα αλλά δυο τζαμακια δυστυχώς άφηναν πολυ μεγάλο κενο δεξια και αριστερά
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για τζαμακι δε νομίζω να υπάρχει κάτι της προκοπής.
Λόγο της κυρτοτητας που έχει η οθόνη η μένει κενό περιμετρικά και δε καλύπτει όλη την οθόνη ή με τα άλλα που είναι fullscreen και έχουν χρωματιστό πλαίσιο περιμετρικά ναι μεν καλύπτουν όλη την οθόνη αλλά η κόλλα τους βρίσκεται μόνο στο χρωματισμένο πλαίσιο με αποτέλεσμα μετά από λίγο το τζαμακι να μη μένει σταθερό πάνω στην οθόνη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Στο θέμα της εγγύησης που αναφέρουν κάποιοι φίλοι ποιο πάνω σίγουρα το μέλλον δεν ξέρεις τι σε επιφυλάσσει,αλλά από την άλλη υπάρχουν καταστήματα στο σκρουτζ που δείχνουν ότι προσπαθούν και θέλουν να παραμείνουν όλο αυτό εξαρτάται από την γενική συμπεριφορά τους σε όλα,από εκεί και πέρα η διαφορά τιμής από έξω είναι μικρή προτιμώ να το πάρω από εδώ έχοντας 2 χρόνια εγγύηση καταστήματος πάρα από έξω γιατί και οι Κινέζοι δεν είναι τέρας εξυπηρέτησης τις περισσότερες φορές,όπως αναφέρθηκε και ποιο πάνω ο καθένας τα ζυγίζει και πράττει
-
Μόλις παρέλαβα αυτή τη θήκη από Ισπανία. Τελεια εφαρμογή
Look at this on eBay FUNDA TPU Gel para XIAOMI redmi NOTE 4X note4 global color solido soft slim case | eBay
Xiaomi Redmi Note 4 Global -
-
Φίλε η Xiaomi τα σκ.................α.............τ..................ω..............................................ε με το note 4 και ψαχνόμαστε όλοι με τα ονόματα............άσε.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα