Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
-
@nasosto Κατέβασε το AIDA64 από το Google Play και τρέξε την πρώτη και την δεύτερη επιλογή και θα δεις.
-
Πώς μπορώ να το δω για να βεβαιωθώ βρε φίλε;
Edit, απάντησε ο φίλος derveni πιο πάνω.
Ευχαριστώ. -
-
Ο/H derveni έγραψε:
@nasosto Κάνε αυτό που είπα και θα το δεις.
-
-
@derveni, αγαπητέ φίλε...
Το συναίσθημα που νιώθω τώρα είναι χαρμολύπη. Από τη μια ικανοποίηση που έχω τηλέφωνο με σύγχρονο επεξεργαστή, κι από την άλλη μια απογοήτευση που δεν έχω την 800αρα μπάντα, δεδομένου ότι είμαι συνδρομητής wind...
=============== Ιουν 14th 2017, 8:42pm ===============
Μήπως γνωρίζετε αγαπητοί φίλοι αν το κατάστημα που αγόρασα το τηλέφωνο είναι δεκτικό στις αλλαγές; -
Ο/H nasosto έγραψε:
Μήπως γνωρίζετε αγαπητοί φίλοι αν το κατάστημα που αγόρασα το τηλέφωνο είναι δεκτικό στις αλλαγές;
Αλλά είναι πραγματικά τόσο μεγάλο πρόβλημα η έλλειψη της B20?? -
Αγαπητέ φίλε Bodai και όλοι οι καινούργιοι διαδικτυακοί φίλοι...
Καλώς ή κακώς είμαι συνδρομητής της wind. Το δίκτυό της αναπτύσσεται στην επαρχία (επαρχία μένω, Κοζάνη) κυρίως με την 800αρα αν δεν κάνω λάθος. Αυτός είναι ο μόνος ενδοιασμός μου.
Ευχαριστώ που με βοηθάτε! -
Ο/H Theorendil έγραψε:
Φίλε μου επειδή έκανα την ίδια ερώτηση σήμερα από ότι μου είπαν δεν έχουν αυτό με την b20 , είναι το χωρίς .. Βέβαια εγώ τους ρώτησα αν μπορούν να δουν το κουτί αν γράφει global edition και μου απάντησαν πως δεν έχουν εικόνα με την αποθήκη. Τους απάντησα ότι με ένα τηλέφωνο μπορούν να το μάθουν. Η απάντηση τους στο τέλος ήταν
Το μοντέλο που επιθυμείτε όπως σας προαναφέραμε δεν είναι η global έκδοση,παραλαμβάνεται με ελληνική rom για την άριστη λειτουργία του σε ελληνικό μενού και υποστήριξη του 4g όλων παρόχων.
Μπορείτε να ελέγξετε την υπηρεσία αυτή με το μοντέλο που επιθυμείτε στο παρακάτω link:
willmyphonework.net
Κατέληξα από ευρωπαϊκή αποθήκη του vickmall. 170 πήγε με την ισοτιμία.
Sent from my 2013023 using Tapatalk -
Δες λίγες μέρες πως θα πάει το δίκτυο αφού το έχεις στα χέρια σου... μπορεί να μην σε απογοήτευση τελικά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα