Καλησπερα παιδες ξανα. Επειτα απο 2 βδομαδες εξωτερικο και εντονη χρηση του redmi note 4 μου εχω να πω 2-3 πραγματακια στα οποια θελω γνωμες. Εχω παρατηρησει κατα την κληση οτι σταματαω ο ηχος για καποια δευτερολεπτα σαν να μην μιλαω. Δεδομενου οτι ειναι δοκιμασμενο σε περιοχες με φουλ σημα με εχει προβληματισει. Επισης παρατηρησα 3-4 καμμενα πιξελ. Με αποκορυφωμα το σημερινο να κολλανε τα δεδομενα. Δηλαδη να δειχνει φουλ 4g και ξαφνικα να μην εχω ιντερνετ και να πρεπει να κλεισω και να τα ξαναανοιξω για να πιασει. Τι θα επρεπε να κανω οντας εντος εγγυησης?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H SpikeAman έγραψε:
Τι θα επρεπε να κανω οντας εντος εγγυησης?
-
Οταν λες καθαρη εγκατασταση? Δεν εχω σωστη ρομ?
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H SpikeAman έγραψε:
Καλησπερα παιδες ξανα. Επειτα απο 2 βδομαδες εξωτερικο και εντονη χρηση του redmi note 4 μου εχω να πω 2-3 πραγματακια στα οποια θελω γνωμες. Εχω παρατηρησει κατα την κληση οτι σταματαω ο ηχος για καποια δευτερολεπτα σαν να μην μιλαω. Δεδομενου οτι ειναι δοκιμασμενο σε περιοχες με φουλ σημα με εχει προβληματισει. Επισης παρατηρησα 3-4 καμμενα πιξελ. Με αποκορυφωμα το σημερινο να κολλανε τα δεδομενα. Δηλαδη να δειχνει φουλ 4g και ξαφνικα να μην εχω ιντερνετ και να πρεπει να κλεισω και να τα ξαναανοιξω για να πιασει. Τι θα επρεπε να κανω οντας εντος εγγυησης?
Πολύ πιθανόν να πετιέται η σιγαση.
Άλλαξε το όνομα παρόχου,πολλές φορές είναι fake η ένδειξη του 4G.
Ρυθμίσεις-Γραμμή κατάστασης-Αλλαγή ονόματος παρόχου.
Για τα pixel κάνεις χρήση της εγγύησης,αν κατάλαβα καλά το πήρες απο ΕλλάδαYou may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Thracia έγραψε:
Δοκίμασε να μιλήσεις με ανοιχτή ακρόαση να δεις αν το κάνει και εκεί.Πολύ πιθανόν να πετιέται η σιγαση.
Άλλαξε το όνομα παρόχου,πολλές φορές είναι fake η ένδειξη του 4G.
Ρυθμίσεις-Γραμμή κατάστασης-Αλλαγή ονόματος παρόχου.
Για τα pixel κάνεις χρήση της εγγύησης,αν κατάλαβα καλά το πήρες απο Ελλάδα
Πηρα για τα πιξελ τηλεφωνο και μου ειπαν να τους το παω για ελεγχο ο οποιος λογω φορτου εργασιας μπορει να διαρκεσει και 10 μερες να δουν αν το προβλημα ηταν απο την αρχη στη συσκευη κλπ. Οσο για το ονομα παροχου δεν μπορω να βρω ουτε τη γραμμη καταστασης ουτε την αλλαγη ονοματος παροχου στις ρυθμισεις
Το προβλημα με το mute το εχω τσεκαρει και οταν μπαινει λειτουργει σωστα οπως θα επρεπε εδω μιλαμε σαν να εχω ξεκινησει μια προταση στιγμιαια να μην ακουει 2 λεξεις απο την προταση ο αλλος σαν να χανεται ο ηχος -
Πέρασαν/συγχρονισαν τα πάντα (sms κλπ) από το 3χ στο 4χ αλλά τα δίκια wifi δεν περνάνε.
Πρέπει να κάνω κάτι για αυτό?
Στις ρυθμίσεις του mi cloud τον έχω ενεργό τον συγχρονισμό wifi.
Είναι κάποιο σφάλμα του mi cloud αυτό?
Νόμιζα ότι έτσι θα γλυτώσουμε από αυτή την υπηρεσία της google που δεν δουλεύει αλλά και από τρόπους με titanium κλπ -
Παιδιά να ρωτησω. Όλοι ξέρουμε οτι το κινητο υποστηρίζει fast charge. Αν το συνδεσω με ενα φορτιστη που έχει output 4a αντι για 2a που εχουν οι οιο συνηθισμένοι λετε να υπάρξει κανα θεμα? Μήπως καλύτερα να χρησιμοποιώ τον μαμά φορτιστη?
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk -
Ο/H mula έγραψε:
Παιδιά να ρωτησω. Όλοι ξέρουμε οτι το κινητο υποστηρίζει fast charge. Αν το συνδεσω με ενα φορτιστη που έχει output 4a αντι για 2a που εχουν οι οιο συνηθισμένοι λετε να υπάρξει κανα θεμα? Μήπως καλύτερα να χρησιμοποιώ τον μαμά φορτιστη?
-
Ναι συμφωνώ μαζι σου. Απλά επειδή υποτίθεται οτι το redmi note 4x υποστηρίζει q.c ρωτάω αν θα υπαρχει κάποιο πρόβλημα. Επειδη τα 4α μου φαίνονται αρκετα ειναι η αλήθεια.
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk -
-
Ο/H NuMcA έγραψε:
Καλησπέρα σας, πώς είναι δυνατόν να καταλάβω ποιο ακριβώς μοντέλο είναι το δικό μου; Το αγόρασα ως "Redmi Note 4X", με MTK με 10 πυρήνες, 4 GB RAM και 64 GB storage...
Πώς ελέγχω ποια έκδοση ROM χρειάζεται;
Σας ευχαριστώ!
-
να ρωτησω οταν κανετε κληση και το κλησετε στο τελος ακουγεται και εσασ αυτο το "μπιπ" απο το εξωτερικο ηχειο? πως το κλεινω?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα