Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Δοκίμασα και την πλήρη απενεργοποίηση εξοικονόμησης ενέργειας για όλες τις εφαρμογές και όχι μόνο για το fb με την υποψία μήπως κάποια άλλη εφαρμογή που περιορίζεται δημιουργεί πρόβλημα και στο fb αλλά πάλι δεν διορθώθηκε.
Να σημειώσω ότι έχω την 8.2.10.0 με twrp και root.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H mula έγραψε:
Απλά επειδή υποτίθεται οτι το redmi note 4x υποστηρίζει q.c ρωτάω αν θα υπαρχει κάποιο πρόβλημα. Επειδη τα 4α μου φαίνονται αρκετα ειναι η αλήθεια.
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Υπαρχουν αναφορες στο xda για τηλεφωνα που "καηκαν" και usb boards που αχρηστευτηκαν.
Μην το κανεις ουτε για πλακα! -
Για το fb: κάνε απεγκατάσταση της εφαρμογής wipe από recovery και ξανά εγκατάσταση από την αρχή, για να αποκλείσεις ότι δεν φταίει η εφαρμογή. Αν συνεχίσει, κοίταξε στις ρυθμίσεις του κινητού. Στο δικό μου δεν έχει κανένα θέμα
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ναι διάβασα αυτο για το soc tou Snapdragon. Σευχαριστω πολυ για την απάντηση.μενουμε με τον ιδιο φορτιστή!!
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk -
Κ για να μην εχουμε προβληματα κ στην θυρα που φορτιζει επισης γιατι αν αλλαξουμε φορτιστη κτλπ εχουμε κινδυνο να προκαλεσουμε ζημια στην συσκευη μας κ ατομο απο εδω την πατησε
=============== Ιουλ 15th 2017, 6:01pm ===============
Κ στο θεμα του φιλου μας μου φαινεται περιεργο κ σε μενα γιατι το κινητο αυτο το ειχα κ οταν εβαλα τις ειδοποιησεις οπως αναφεροντουσαν στο νημα δουλευαν κανονικα ακολουθησα τα βηματα ενα ενα κ στο messenger ειδικοτερα που δεν ειχα τον κυκλο επανηλθε μια χαρα -
Καλησπέρα παίδες, έκανα πρώτη χρήση του κινητού χθες στα καμένα Βούρλα και παρατήρησα πως όταν ανοίγω τα δεδομένα έχω ενδείξεις Η ή 3G και φυσικά η ταχύτητα είναι δραματικά αργή, έχω μια sim εγκατεστημένη εκεί που πρέπει. (τα στοιχεία του κινητού τα έχω ανεβάσει σε προηγούμενο post)
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
Ο/H kracken_74 έγραψε:
Καλησπέρα παίδες, έκανα πρώτη χρήση του κινητού χθες στα καμένα Βούρλα και παρατήρησα πως όταν ανοίγω τα δεδομένα έχω ενδείξεις Η ή 3G και φυσικά η ταχύτητα είναι δραματικά αργή, έχω μια sim εγκατεστημένη εκεί που πρέπει. (τα στοιχεία του κινητού τα έχω ανεβάσει σε προηγούμενο post)
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
και επισης πρεπει να εχεις ενεργοποιησει την 4g υπηρεσια απο τον παροχο σου
-
Παιδιά στην τελευταία 7.7.13 σας ανάβουν τα πλήκτρα πλοήγησης ; Εμένα δεν ανάβουν αλλά ούτε υπάρχει μενού επιλογών για το φωτισμό των πλήκτρων.Στο τέστ μενού λειτουργούν κανονικά.
Τελικά πέρασα την 7.7.6 και ανάβουν κανονικά . -
Σε μένα ανάβουν..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα