Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

• Ο/H polis4gr έγραψε:

Ο/H spideman3 έγραψε:

Εάν είσαι με XTRV Stable όπως βλέπω στο προφίλ σου, δέκα χρόνια θα περάσουν και δεν θα την κάνεις. Θα κατεβάσεις την rom από το site/download/XTRV Stable βρίσκεις για την συσκευή σου. Την βάζεις χύμα στο κινητό. Θα μπεις σε TWRP λειτουργία πατώντας power+volume up. Μετά στο αρχικό μενού επιλέγεις instail - βρίσκεις την rom την επιλέγεις και θα περιμένεις να τελειώσει - wipe cache & dalvick - επανεκκίνηση.
      Μέσω της εφαρμογής Update μόνο όταν έχουμε official rom. @polis4gr
      Stable φοράω την 8.2.10.0 μου ήρθε το update χθες και το έσβησα από το συρτάρι ειδοποιήσεων γιατι ήμουν με δεδομένα στο κινητό. Λέω θα πάω σπίτι και θα την ξανά κατεβάσω, αλλά παπαλα. Η απορία που έχω είναι πως μου ήρθε η beta ενώ φοράω stable.
      Xiaomi Redmi Note 4 Global
      Και εγώ το ίδιο έπαθα. Είμαι σε πολυήμερο επαγγελματικό ταξίδι και ακύρωσα το update για να μην πάει κάτι στραβά και θα τρέχω. Μετά από κάποιες ώρες εξαφανίστηκε.
    • Παιδιά ήταν Nightly αυτό το update. Έτσι γίνεται με τις Nightly, αν δεν το κάνεις και το ακυρώσεις, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα σου ξαναβγεί. Επίσης δεν βγαίνει σε όλους απαραίτητα.
    • Καλησπερα! Σχεδον 2.5 μηνες με το κινητο ειμαι σουπερ ευχαριστημενος, εξαιρετικη υλοποιηση απο την Xiaomi αν εξαιρεσεις την καμερα που, ενταξει, νυχτερινες φωτο σπανιοτατα βγαζω.
      Θελω να ρωτησω μεχρι τωρα με ποια ρομ εχετε δει την μεγαλυτερη αυτονομια; official global, official dev, ελληνικη gtv, aroma, nougat ή marshmallow;
      Όχι πώς εχω παραπονο ( και κοροιδευω από μεσα μου οσους βλεπω με power bank :P ) αλλα για λογους πληροφορησης πιο πολύ ρωταω και να δουμε πώς λειτουργει καθε ρομ.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

Παιδιά ήταν Nightly αυτό το update. Έτσι γίνεται με τις Nightly, αν δεν το κάνεις και το ακυρώσεις, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα σου ξαναβγεί. Επίσης δεν βγαίνει σε όλους απαραίτητα.
      Δεν έχω πειράξει τίποτα από όσο αφορά την Rom, ακριβώς όπως το πήρα από την infoquest. Μόνο ότι updates έχουν βγει. Δεν είναι λίγο αντισυμβατικό, ως προς το τι είθισται στον χώρο αυτό, να μου βγάζουν ειδηοποίηση για αναβάθμιση nightly χωρίς σαφείς προειδηποιήσεις;

Υ.γ.: Είμαι σίγουρος ότι και σε εμένα ήρθε αυτή η έκδοση, θυμάμαι την περιγραφή και ο αριθμός της έκδοσης ήταν τα ίδια.
    • Ο/H saha έγραψε:

καλησπερα εγω που εχω8,2,10 global σταθερη πως θα κανω αναβαθμηση?Πρεπει πρωτα να το ξεκλειδωσω
      ?
      Αν έχεις official θα σου έρθει ενημέρωση αν έχεις του forum την περνάς εσύ
    • Ο/H iJohnnyCash έγραψε:

Ο/H BanditGR έγραψε:

Παιδιά ήταν Nightly αυτό το update. Έτσι γίνεται με τις Nightly, αν δεν το κάνεις και το ακυρώσεις, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα σου ξαναβγεί. Επίσης δεν βγαίνει σε όλους απαραίτητα.
      Δεν έχω πειράξει τίποτα από όσο αφορά την Rom, ακριβώς όπως το πήρα από την infoquest. Μόνο ότι updates έχουν βγει. Δεν είναι λίγο αντισυμβατικό, ως προς το τι είθισται στον χώρο αυτό, να μου βγάζουν ειδηοποίηση για αναβάθμιση nightly χωρίς σαφείς προειδηποιήσεις;
      Υ.γ.: Είμαι σίγουρος ότι και σε εμένα ήρθε αυτή η έκδοση, θυμάμαι την περιγραφή και ο αριθμός της έκδοσης ήταν τα ίδια.
      Όχι για την Xiaomi δεν είναι. Ίδια ιστορία είχε γίνει και για Stable εκδόσεις στο nikel πριν περίπου ένα χρόνο. Δεν τις πήραν όλοι.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

Ο/H iJohnnyCash έγραψε:

Ο/H BanditGR έγραψε:

Δεν έχω πειράξει τίποτα από όσο αφορά την Rom, ακριβώς όπως το πήρα από την infoquest. Μόνο ότι updates έχουν βγει. Δεν είναι λίγο αντισυμβατικό, ως προς το τι είθισται στον χώρο αυτό, να μου βγάζουν ειδηοποίηση για αναβάθμιση nightly χωρίς σαφείς προειδηποιήσεις;Υ.γ.: Είμαι σίγουρος ότι και σε εμένα ήρθε αυτή η έκδοση, θυμάμαι την περιγραφή και ο αριθμός της έκδοσης ήταν τα ίδια.
      Όχι για την Xiaomi δεν είναι. Ίδια ιστορία είχε γίνει και για Stable εκδόσεις στο nikel πριν περίπου ένα χρόνο. Δεν τις πήραν όλοι.
      Συγνώμη που επιμένω αλλά χρειάζομαι διευκρινήσεις: Αν καθυστερήσω ξανά την αναβάθμιση λειτουργικού, ακόμη και stable έκδοσης, υπάρχει περίπτωση αυτή την έκδοση να μην την πάρω πότε ξανά και αν τύχει να είναι η τελευταία για την συσκευή αυτή να κολλήσω για πάντα στην πρωτοτελευταία;
    • Ο/H iJohnnyCash έγραψε:

Συγνώμη που επιμένω αλλά χρειάζομαι διευκρινήσεις: Αν καθυστερήσω ξανά την αναβάθμιση λειτουργικού, ακόμη και stable έκδοσης, υπάρχει περίπτωση αυτή την έκδοση να μην την πάρω πότε ξανά και αν τύχει να είναι η τελευταία για την συσκευή αυτή να κολλήσω για πάντα στην πρωτοτελευταία;
      Οι Nightly εκδόσεις δεν είναι σχεδόν ποτέ "τελικές". Δίδονται σε ορισμένους μόνο χρήστες και για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Συνήθως τις ακολουθεί αργότερα μια πιο σταθερή και δοκιμασμένη έκδοση που είναι πάντα διαθέσιμη.
    • Καλησπέρα και απο εμενα παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί με τι; εκδόσεις τον μοντέλων ποιο redmi note 4x έχω και αν αυτό θα πάρει την αναβάθμιση σε miui 9. Δεν ειμαι και πολύ σχετικός ευχαριστώ. [attach=NaN][/attach]
    • Διαφήμιση
    • Ο/H GEORGEANTONI έγραψε:

Καλησπέρα και απο εμενα παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί με τι; εκδόσεις τον μοντέλων ποιο redmi note 4x έχω και αν αυτό θα πάρει την αναβάθμιση σε miui 9. Δεν ειμαι και πολύ σχετικός ευχαριστώ. [attach=NaN][/attach]
      Mido έχεις και θα πάρεις κανονικά MIUI 9, όπως όλοι. Βεβαίως το mido έχει πάρει ήδη ΚΑΙ Android 7.0 (στις developer εκδόσεις προς το παρόν, αν εξαιρέσουμε την Nightly).