Ορίστε
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Επάνω που λέει Αποθήκευση στη sim, αν διαλέξεις το mi account ή το google, έχεις πρόβλημα;
-
Στο MI account αποθηκεύεται κανονικά απλά θα ήθελα να υπάρχει στη SIM.
-
Ο/H KostasVal έγραψε:
Στο MI account αποθηκεύεται κανονικά απλά θα ήθελα να υπάρχει στη SIM.
Αν σώνει και καλά θέλεις επαφές αποθηκευμένεας στη SIM, γράφτες όλες με κεφαλαία γράμματα χωρίς τόνους. Και μέχρι 7 ή 9 γράμματα (δεν ξέρω πόσα υποστηρίζουν πια οι νεώτερες SIM) στην καθεμιά. Πάντως όνομα+επώνυμο και μάλιστα με πεζά δεν πρόκειται να σου επιτρέψει όπως είδες. -
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά ούτε με κεφαλαία μέχρι 7 γράμματα αποθηκεύεται!!! Δεν ξέρω τι φταίει.
Αλλά ναι εννοείται gmail πλέον -
Έβαλα την global stable 8.5.8.0 με miflash και καθαρισμό δεδομένων χωρίς κλείδωμα bootloader και το tethering πάλι δεν λειτουργεί όπως είχε γίνει και με το update από 8.2.10.0 σε 8.5.4.0. Δείχενι ότι συνδέθηκε πχ το λάπτοπ και έχει ίντερνετ αλλά δεν ανοίγει σελίδες και άλλες φορές έχει θαυμαστικό και λέει δεν έχει ίντερνετ.
Και στις ελληνικές που είχα βάλει χρειάστηκε το app wifi tethering fix για να φτιάξει.
Χωρίς root τελικά υπάρχει καμιά λύση να στρώσει;;
Πώς γίνεται σε άλλους να δουλεύει με την ίδια ρομ και σε άλλους όχι; -
Κοίτα και αυτόν το οδηγό μήπως σε βοηθήσει Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης tethering σε όλες τις συσκευές Xiaomi
Redmi Note 3 pro -
Ο/H makisfz έγραψε:
Κοίτα και αυτόν το οδηγό μήπως σε βοηθήσει Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης tethering σε όλες τις συσκευές Xiaomi
Redmi Note 3 pro
-
Καλημέρα..έχω ένα redmi note 4 και είμαι σε developer rom με ξεκλειδωτω bootloader άμα θέλω να ξαναγυρίσω σε stable κλειδώνει ξανά?Αν όχι πως κλειδώνουμε bootloader σε περίπτωση που θέλουμε να ξαναγυρίσουμε σε stable ...
-
-
Την official έχω
-
Θα κάνει όμως factory reset έχεις κρατήσει backup; Το Nikel έχεις με τους δέκα πυρήνες;
Εάν έχεις το Nikel κράτα την global dev γιατί η xiaomi στην global stable στο Nikel μας τα χάλασε τρείς βγάζει, τέσσερις αποσύρει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα