8πυρινο είναι snapdragon
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
-
miui 8 έχω 7.6.8
-
Από τον updater , κατέβασε την stable χύμα στο εσωτερικό χώρο του κινητού, update , τρεις τελείες πάνω δεξιά choose update package και δώσε για μετάβαση , θα κάνει όμως factory reset.
Εάν δεν σε αφήσει περνάς driver για snapdragon με τον οδηγό του Γιώργου
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Και με τον οδηγό
Ελληνικός οδηγός με σωστά βήματα στην περίπτωση που παραλάβουμε κινητό με ξεκλείδωτο Bootloader
Περνάς global fastboot rom με το mi flash σε fastboot mode .
Σιγουρέψου ξανά ότι έχεις ξεκλείδωτο bootloader αλλιώς δεν θα δουλέψει και κράτα backup.
@NasDriver ή @George Kaggelaris ή @fog ( που σε είδα) παρακαλώ μεταφορά στο σωστό τόπικ ,το παλικάρι έχει Mido και έγραψε στο τόπικ του Nikel. -
Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ...
-
@dimitris296 Το κινητό σου, αν σίγουρα έχει 8 πυρήνες και snapdragon, είναι το mido, όχι το nikel.
Tα μηνύματα μεταφέρθηκαν στο σωστό θέμα -
Ευχαριστώ πολύ παιδιά ..σε λάθος νήμα μπήκα..άρα είναι mido.. καλημέρα..
=============== Οκτ 1st 2017, 10:08am ===============
Ο/H makis1024 έγραψε:
-
Καλησπέρα παίδες , πως μπορώ να μαρκάρω θέματα (νήμα προς παρακολούθηση) ώστε να μου βγαίνουν στις ειδοποιήσεις χωρίς να αναγκάζομαι να γράφω κάτι στο θέμα για να μπει το ''σημαιάκη'';;;;;
Ευχαριστώ, Γιάννης. -
Ο/H Kalogiros Ioannis έγραψε:
Καλησπέρα παίδες , πως μπορώ να μαρκάρω θέματα (νήμα προς παρακολούθηση) ώστε να μου βγαίνουν στις ειδοποιήσεις χωρίς να αναγκάζομαι να γράφω κάτι στο θέμα για να μπει το ''σημαιάκη'';;;;;
Ευχαριστώ, Γιάννης.
-
Ο/H markito έγραψε:
Ο/H Kalogiros Ioannis έγραψε:
Ευχαριστώ, Γιάννης.
(αν θέλει κάποιος διαχειριστής να τα διαγράψει... ) -
καλησπερα σας
ειμαι νεος στην κοινοτητα και συγχωρεστε με αν γραφω σε λαθος νημα
παρηγγειλα ενα xiaomi redmi note 4x 16 giga rom απο το e-shop και περιμενω απο εβδομαδα να μου ρθει
θελω να ρωτησω ποια ρομ Ελληνικη της κοινοτητας να βαλω μην κανω και κανενα λαθος και παει κατι στραβα
αφου βεβαια ξεκλειδωσω bootloader αυτο ειναι γνωστο
γιατι βλεπω mido nikel και εχω μπερδευτει -
Ο/H admen έγραψε:
καλησπερα σας
ειμαι νεος στην κοινοτητα και συγχωρεστε με αν γραφω σε λαθος νημα
παρηγγειλα ενα xiaomi redmi note 4x 16 giga rom απο το e-shop και περιμενω απο εβδομαδα να μου ρθει
θελω να ρωτησω ποια ρομ Ελληνικη της κοινοτητας να βαλω μην κανω και κανενα λαθος και παει κατι στραβα
αφου βεβαια ξεκλειδωσω bootloader αυτο ειναι γνωστο
γιατι βλεπω mido nikel και εχω μπερδευτει
Στάλθηκε από το Lenovo TB2-X30F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-