Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Το μέλος του forum @Demi Mavr αγόρασε πρόσφατα το mido με την official Αγγλοκινέζικη rom, αρχικά απευθύνθηκε στο νήμα Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi δεν μπορούσε να έχει Google Play και να γράφει σε Ελληνικά,μιλήσαμε μαζί και ανέλαβα την υπόθεση της Δήμητρας πέρασμα driver κ.λ.π. αίτηση για ξεκλείδωμα στην xiaomi κ.λ.π. μέσω TeamViewer.
Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για σήμερα στης 20:00 και ξανά συνδεθήκαμε μέσω TeamViewer, αρχικά έγινε ξεκλείδωμα του κινητού της
Εν συνεχεία έγινε flash της συγκεκριμένης official fastboot rom developer
Μετά έγινε χρήση του οδηγού μου με το Κάντε flash με το Mi Pc Suite Chinese ακόμα και με κλειδωμένο bootloader (fastboot) την συσκευή την αναγνώρισε αμέσως και ξεκινήσαμε το flash.
Για 8 με 10 λεπτά έδειχνε 0% της είπα να μην φοβάται είναι εικονικό το 0% και όπως έγινε σε λίγο τσουπ το 63%
Παρέμεινε για 5 λεπτά περίπου σε αυτήν την φάση και σε λίγο είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα
Υπομονή για την Δήμητρα για άλλα 8 με 10 λεπτά να ανοίξει το κινητό της, η χαρά της ήταν μεγάλη το ένιωθα το ζούσα ότι ήταν χαρούμενη που θα είχε πλέον Ελληνικά και Google Play. @Demi Mavr να χαίρεσαι την συσκευή σου και ότι χρειαστείς θα είμαι εδώ. Σε ευχαριστώ και για την πρόσκληση σου επιφυλάσσομαι για το μέλλον.
Με αγάπη από την Λάρισα φιλικά @derveni -
Σε ευχαριστώ για το χρονο περασες για να μου φτιάξεις το κινητο και την υπομονή σου!!
Ναι γραφω ελληνικά κια εχω ξενυχτι σημερα!! Σε ευχαριστω να σαι καλά!!! -
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Δήμητρα, το ευχάριστο για μένα είναι ότι ήσουν καλή μαθήτρια και ότι οδηγούς για driver αίτηση για ξεκλείδωμα που σου έβαλα τα προχώρησες μόνη σου αυτό είναι το θετικό για μένα και αυτό κρατάω, γιατί βλέπω σε πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό άντρες να μην ξέρουν απολύτως τίποτα και στο υπογράφω αυτό. Θα ήθελα από την μεριά σου αν μπορείς να γίνεις VIP μέλος για το ευχαριστώ στην κοινότητα και το forum, θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα για τα χρόνια πολλά της ονομαστικής σου εορτής i΄ ll see you soon.
-
- Οκ σίγουρα θα το δω γιατι ησουν τρομερη βοηθεια και ολα τα παιδια εδω στο φορουμ που διαβαζω.θα τα πούμε σύντομα λοιπόν! Ευχαριστώ δάσκαλε!!
- Οκ σίγουρα θα το δω γιατι ησουν τρομερη βοηθεια και ολα τα παιδια εδω στο φορουμ που διαβαζω.θα τα πούμε σύντομα λοιπόν! Ευχαριστώ δάσκαλε!!
-
Παιδες ξέρει κανείς που θα βρω καπάκι για την πίσω μεριά του κινητού; Γιατί με τόσες πτώσεις το έχω ψιλοδιαλυσει...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Βάλε μια θήκη.
Και το προστατεύεις και δεν φαίνεται το πίσω καπάκι που έχεις ταλαιπωρήσει. -
-
Θήκη έχω παραγγείλει...αλλά μέχρι να μου έρθει..θα μου έχει καταστραφεί η πίσω όψη
οκ.ευχαριστω.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες