- Ευχαριστω πολύ Νιώθω τέρμα νουμπ αλήθεια
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
-
-
καλημερα και χρονια πολλα σε ολους. στο redmi note 2 καναμε calibration τη μπαταρια σβηνοντας μεσω twrp τα αρχεια batterystats. bin. μπηκα πριν λιγο απ το mido στο twrp και βλεπω οτι υπαρχει και ενα αρχειο batterystats.... xml, καπως ετσι. πρεπει να το σβησουμε κι αυτο; ξερει κανεις;Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
-
Χρονια πολλα παιδια και καλη χρονια. Για να κανω backup απο twrp τι επιλεγω; θελω φωτο, βιντεο, επαφες, ρυθμισεις, μουσικη οχι εφαρμογες. βλεπω οτι εχει επιλογες για system, data, recovery, boot κ. α. τι να τικαρω;
θελω να παω απο aroma dev σε aroma stable και θελω να γινει καθαρη δουλεια.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου. -
Υπάρχει κανείς που να έχει βάλει το μοντ που εμφανίζει τις επιπλέον ρυθμίσεις στη κάμερα να μου αν το auto στο hdr λειτουργεί όπως στη gcam?
-
Ο/H gaiosgf έγραψε:
Χρονια πολλα παιδια και καλη χρονια. Για να κανω backup απο twrp τι επιλεγω; θελω φωτο, βιντεο, επαφες, ρυθμισεις, μουσικη οχι εφαρμογες. βλεπω οτι εχει επιλογες για system, data, recovery, boot κ. α. τι να τικαρω;
θελω να παω απο aroma dev σε aroma stable....
Από το twrp κάνουμε backup μόνο για να επανέλθουμε σε κατάσταση τηλεφώνου όπως ακριβώς ήταν την ώρα του backup. -
@MIUI_ART με το mi cloud ομως, δεν επαναφερονται και δεδομενα εφαρμογων; θα παω απο dev σε stable και θελω να το κανω καθαραΣταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Ο/H gaiosgf έγραψε:
@MIUI_ART με το mi cloud ομως, δεν επαναφερονται και δεδομενα εφαρμογων;
-
Ο/H theopan έγραψε:
Ο/H gaiosgf έγραψε:
@MIUI_ART με το mi cloud ομως, δεν επαναφερονται και δεδομενα εφαρμογων;
Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0