Φίλε μου ειδοποιήσεις έχω κανονικά , ότι υπάρχει νέα Rom. το πρόβλημά μου είναι ότι η σελίδα του Updater στο κινητό μου είναι παγωμένη.!!!!Ο/H amavroudis έγραψε:
Αν κατεβάσεις την επόμενη rom από το link στο email που σου στέλνει το φόρουμ θα έχεις ΟΤΑ.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Δοκίμασες να κάνεις Εκκαθάριση Δεδομένων στον Updater? Αν ναι και δεν έπιασε την επόμενη φορά πρν απο το φλασαρισμα F.R.
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Δοκίμασες να κάνεις Εκκαθάριση Δεδομένων στον Updater? Αν ναι και δεν έπιασε την επόμενη φορά πρν απο το φλασαρισμα F.R.
-
Το μόνο που μένει είναι να κάνεις factory reset από το twrp. Αλλά μην το κανεις τώρα γιατί οι server της xiaomi είχαν πρόβλημα και δεν ξέρω αν είναι OK 100%
και θα έχεις πρόβλημα μετά από fr με το mi account δεν θα παίρνει το λογαριασμό και δεν θα μπορείς να μπεις στο κινητό. Ο συγχρονισμός ακόμα δεν δουλεύει
Redmi Note 3 pro -
Στο mi account σου συνδέεσαι...συγχρονισμό δεν κάνει μετά (μηνύματα, κλήσεις, κωδικούς WiFi κλπ).Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Μην παίζεις με τον πόνο ενός μονοπυρηνου @makis1024
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H demakhs έγραψε:
Στο mi account σου συνδέεσαι...συγχρονισμό δεν κάνει μετά (μηνύματα, κλήσεις, κωδικούς WiFi κλπ).
=============== Ιαν 9th 2018, 3:57pm ===============
Ο/H geo221 έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
Στο mi account σου συνδέεσαι...συγχρονισμό δεν κάνει μετά (μηνύματα, κλήσεις, κωδικούς WiFi κλπ).
-
Καλησπερα.. ελπιζω να γραφω στο σωστο topic.. ενας φιλος μου πηρε το Xiaomi Redmi Note 4 (3/32 Snapdragon) και αφου εβαλε κωδικο ξεκλειδωματος μετα απο καμποσες μερες που ειχε να ανοιξει το κινητο, τον ξεχασε (αφου ηταν δωρο και χρησιμοποιουσε το παλιο του). Πως μπορει να μπει και παλι στο κινητο? Ο κωδικος του κινητου που αναγραφεται στη συσκευη ειναι 2016102 (mido λογικα...σωστα?). Τι μπορει να κανει για να επαναφερει το κινητο και να ανοιξει χωρις να του ζηταει τον κωδικο ξεκλειδωματος? Ευχαριστω!!!
-
μπορει να κάνει πλήρη διαγραφή και επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις από τον λογαριασμό Mi ή τον λογαριασμό Google. Είχε περάσει κάποιον;
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
μπορει να κάνει πλήρη διαγραφή και επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις από τον λογαριασμό Mi ή τον λογαριασμό Google. Είχε περάσει κάποιον;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα