Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

• @sharkimi Στην global stable rom εχει αφαιρεθει αυτη η επιλογη
      Δοκιμασε να πας στις ρυθμισεις>προσθετες ρυθμισεις και βαλε στο region Ινδια αντι για ελλαδα που μαλλον εχεις, κανε μια επανεκκίνηση και ξαναδες για την επιλογη η κοιτα 1 καινουριο εικονιδιο-εφαρμογη που θα σου εχει στο themes απο οπου και μπορεις να διαλεξεις γραμματοσειρες!
      Μετα ξαναβαλε Ελλαδα στο region
    • Στην γραμματοσειρά συστήματος μιυ βγάζει μόνο για αλλαγή μέγεθους..Τι στην ευχη παίζει;;

=============== Φεβ 10th 2018, 2:38pm ===============
      Ευχαριστώ SoNik+!!Έκανα ότι μου είπες και δούλεψε..Έχει ενεργοποιηθεί και κάποια άλλη εφαρμογή που χδν είχα δει μέχρι Τώρα με αυτή την αλλαγή που έκανα;
    • Μεταξύ redmi note 4 (4/64) snapdragon global version στα 158 € και redmi note 4X (3/32) snapdragon global rom στα 144 €. 1) Ποιες είναι οι διαφορές πέρα από την προφανή της μνήμης? 2) Υπάρχει κάποιος που να έχει το 4Χ και να έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα με το σήμα ή το 4g στην επαρχία? 3) Γνωρίζει κάποιος για ποιο λόγο τα 4Χ είναι πιο ακριβά απο τα 4 με τα ίδια χαρακτηριστικά? 4) Ποιο από τα 2 θα επιλέγατε και γιατί? Υ.Γ. το κινητό προορίζεται για βασικές λειτουργίες κλήσεις, sms, internet.
    • Διαφήμιση
    • Ωραία κοίτα δε νομίζω ότι αυτά τα καταστήματα συνεργάζονται με την infoquest, γιατί αν συνεργάζονταν θα σου έλεγα ότι το RN4X δεν έχει καμία διαφορά από το RN4 γιατί και τα δύο υποστηρίζουν B20, στην ουσία η infoquest αλλάζει όνομα στα απλά 4άρια και τα ονομάζει 4χ ;)

Αν λοιπόν τα καταστήματα αυτά τα φέρνουν από Κίνα, το RN4X δεν θα διαθέτει B20.

Κοίτα εδώ τις διαφορές.

Εμένα η συσκευή μου δεν υποστηρίζει B20 και τουλάχιστον με cosmote πιάνω παντού στη Αθήνα 4G όπως και σε επαρχία συνήθως αν βρίσκομαι μέσα στη πόλη. Σε νησιά δεν έχω δοκιμάσει...

Όταν λες ίντερνετ αν εννοείς απλά σερφάρισμα οκ σιγά ας είναι και με H+ δεν έγινε τίποτα, αν ενδιαφέρεσαι για βιντεοκλήσεις πχ με viber μπορεί κάποιες φορές να μην είναι και το καλύτερο να είσαι με H+ (μπορεί να υπάρχει κάποια καθυστέρηση αλλά από προσωπική εμπειρία όποτε μου συνέβη δεν οφειλόταν στη σύνδεσή μου αλλά στη σύνδεση του άλλου).

Θα πρέπει να ρωτήσεις τα καταστήματα αν υποστηρίζουν οι συσκευές αυτές B20 πχ αν το πρώτο που λες είναι η global έκδοση ;)
      Open-source is the future
    • Ο/H kyriakos8 έγραψε:

Ελλάδα το ένα μαγαζί είναι το 8cores στο Νέο Κόσμο και το άλλο το Citismarket στην Μεταμόρφωση.
      Εγώ αγόρασα το 4x 4-64 snapdragon πριν από μερικές μέρες στα 184 απο uniphone. Στην Άρτα βρίσκεται νομίζω. Δεν έχω πρόβλημα με το 4g, λειτουργεί κανονικά στη Χίο..... Κινέζικο είναι, ήρθε με αντάπτορα. Έγραφε και στο κουτί 4x, κινεζικο σφραγισμένο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mrzoid έγραψε:

Εγώ αγόρασα το 4x 4-64 snapdragon πριν από μερικές μέρες στα 184 απο uniphone. Στην Άρτα βρίσκεται νομίζω. Δεν έχω πρόβλημα με το 4g, λειτουργεί κανονικά στη Χίο..... Κινέζικο είναι, ήρθε με αντάπτορα. Έγραφε και στο κουτί 4x, κινεζικο σφραγισμένο.
      Ο @8@nos δεν είπε ότι δεν πιάνει 4G, απλά ότι δεν έχει την μπάντα Β20 που είναι στα 800 Μz, έχει τις άλλες μπάντες όπως βλέπεις στο πινακάκι που παρέθεσε.
      Η μπάντα Β20 ήταν μέχρι πρότινος στη TV και απελευθερώθηκε με την ψηφιακή TV. Έχοντας την μικρότερη συχνότητα από όλες τις μπάντες έχει το μεγαλύτερο μήκος κύματος που κάνει τα Η/Μ κύματα να έχουν μεγαλύτερη εμβέλεια, να περνούν πιο εύκολα εμπόδια άρα να είναι πιο αποτελεσματικά. Λόγω αυτού του λόγου όλες οι εταιρείες άρχισαν να τα συμπεριλαμβάνουν στο Φάσμα τους ξεκινώντας από επαρχία που η Μπάντα Β20 πλεονεκτεί.
      Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
    • Ανδρέα δε νομίζω να αναφερόταν σ'εμένα ο φίλος αν και καλά κάνεις και το τονίζεις γιατί πολλοί μπερδεύονται με αυτό το θέμα. Νομίζουν ότι κάποια κινητά έχουν 4G και άλλα όχι, ενώ η αλήθεια είναι ότι όλα πλέον υποστηρίζουν 4G απλά δεν υποστηρίζουν όλα τη μπάντα 20 (800) ;) Για μένα πχ αυτό δεν είναι πρόβλημα όπως είπα και παραπάνω.

Από αυτό που λέει ο φίλος @mrzoid επειδή το κατάστημα που το πήρε δεν νομίζω να συνεργάζεται με την infoquest, αφού πήρε το RN4X και δεν έχει πρόβλημα με το 4G εγώ καταλαβαίνω ότι και στη Χίο πιάνει μια χαρά 4G ένα κινητό που δεν υποστηρίζει B20 ;)
      Open-source is the future
    • Ο/H ANDREAS54 έγραψε:

Ο/H mrzoid έγραψε:

Ο @8@nos δεν σου είπε ότι δεν πιάνει 4G, απλά ότι δεν έχει την μπάντα Β20 που είναι στα 800 Μz, έχει τις άλλες μπάντες όπως βλέπεις στο πινακάκι που παρέθεσε.
      Η μπάντα Β20 ήταν μέχρι πρότινος στη TV και απελευθερώθηκε με την ψηφιακή TV. Έχοντας την μικρότερη συχνότητα από όλες τις μπάντες έχει το μεγαλύτερο μήκος κύματος που κάνει τα Η/Μ κύματα να έχουν μεγαλύτερη εμβέλεια, να περνούν πιο εύκολα εμπόδια άρα να είναι πιο αποτελεσματικά. Λόγω αυτού του λόγου όλες οι εταιρείες άρχισαν να τα συμπεριλαμβάνουν στο Φάσμα τους ξεκινώντας από επαρχία που η Μπάντα Β20 πλεονεκτεί.
      Στο φίλο που ρώτησε για το 4x αναφέρθηκα, επειδή ήθελε να μάθει για σημα, 4g κτλ.... :)

Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kyriakos8 έγραψε:

Ελλάδα το ένα μαγαζί είναι το 8cores στο Νέο Κόσμο και το άλλο το Citismarket στην Μεταμόρφωση.
      Καλησπέρα παίδες. Εγώ αγόρασα για την γυναίκα το εν λόγο κινητό απο to 8cores και δεν βλέπω την 800αρα. Είναι σίγουρα απο κίνα πάντως.