Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ευχαριστώ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
βρήκατε καμία γραμματοσειρά που να δείχνει σωστά όλους τους ελληνικούς χαρακτήρες; γιατί μέσω.... Ινδίας κατέβασα μια αλλά τα έδειχνε έτσι.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
-
Γεια σας παιδιά.Πριν λίγες μέρες μου ήρθε ενημέρωση για 9.2.2.0 την οποία δεν έκανα. Πατάω τώρα για έλεγχο ενημερώσεων και δεν μου την εμφανίζει.Παίζει ρόλο που είχα αλλάξει την περιοχή σε Ινδία για να μου εμφανίσει την επιλογή για να αλλάξω γραμματοσειρά;;
-
Όχι δεν παίζει ρόλο. Η 9.2.2.0 ήταν nightly έκδοση και για αυτές έχεις μια και μοναδική ευκαιρία να τις περάσεις. Αν δεν την κάνεις τότε δεν σου την ξαναβγάζει.
-
Συγγνώμη αλλά δεν ξέρω.Τι είναι αυτή η έκδοση;έχασα κάτι καλό;
-
-
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Τώρα που δεν έκανα αναβάθμιση σε 9.2.2.0 υπάρχει περίπτωση να ξαναέρθει κάποια άλλη που να περιέχει και αυτή μέσα;
=============== Φεβ 11th 2018, 3:09pm ===============
Αυτό που λες με ρο region όταν το αλλάξω σε Ελλάδα το Τ δεν υπάρχει σαν επιλογή. -
-
Ναι φίλε μου κατάλαβα τι λες..Απλά αυτό το εικονίδιο παρατήρησα οτι το βγάζει μόνο όταν στο region βάζω Ινδία.Ας με διορθώσει κάποιος αν έχω αντιληφθεί κάτι λάθος!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα