Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Πάντα υπάρχει επιστροφή αρκεί να μην υπάρχει Hardware πρόβλημα.
Και με κλειδωμένο bootloader θα φλασάρεις fastboot rom σε περίπτωση στραβής , απλά θα πρέπει να βρείς τρόπο να το γυρίσεις σε edl mode 9008.
Η διαδικασία αυτή του ξεκλειδώματος είναι σε καθαρό χρόνο που θα σπαταλήσεις 10 λεπτά με το ρολόι, βέβαια με την αναμονή για έγκριση μέχρι να λάβεις έγκριση για ξεκλείδωμα και οι 72 ώρες για ξεκλείδωμα θα σε τραβήξουν συνολικά τέσσερις ημέρες. -
@dimtz Υπάρχει να γυρίσεις στη stable με τον ίδιο τρόπο αλλά δεν είναι πάντα και ό,τι καλύτερο γιατί πχ μπορεί να με τη developer να έχεις νεότερη έκδοση android και miui και η stable να είναι ακόμα σε παλιά έκδοση. Αυτή η μετάβασή μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη συσκευή σου. Η καλύτερη λύση είναι να ξεκλειδώσεις και αν συμβεί ποτέ οτιδήποτε με όποια rom και να είσαι περνάς τη fastboot rom μέσω Miflash και ξεμπερδεύεις!
Αυτό που λέει ο @makis1024 με το να βρεις τρόπο να το γυρίσεις σε edl mode 9008 οκ ισχύει αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο! Αν σου φαίνεται δύσκολο το να ξεκλειδώσεις αυτό θα σου φανεί αδύνατο
Το system update κοίταOpen-source is the future -
Αυτα που λετε ισχυουν και για τωρα που ειναι oficial; μπορει να υπαρξει θεμα; στο αλλο ερωτημα μου τι να κανω; ποιο αρχειο να κατεβασω; ευχαριστω.
-
Αναφέρω βέβαια παρακάτω ότι με συνολική δουλειά δέκα λεπτών που εκτείνεται σε τέσσερις ημέρες , ξεκλειδώνει και αποφεύγει και testpoint unbrick και deep flash cable.
Δεν επικροτώ την απόφαση να παραμείνει με κλειδωμένο bootloader.
Με οποιαδήποτε ρομ μπορεί να τύχει η στραβή και με official αλλά και custom ρομ.
Αυτή είναι η τελευταία recovery developer rom για Mido και περνιέται από τον updater.
miui_HMNote4XGlobal_8.2.8_3ff3a578bf_7.0.zip -
Ο/H dimtz έγραψε:
Ευτυχης κατοχος redmi 4 global και εχω μια απορια ,στις ειδοποιησεις ο ηχος δεν εχει και τοσο ενταση , εκτος απο της επιλογη ηχος και δονηση υπαρχει και καπου αλλου για την ενταση; η ενταση των ειδοποιησεων εφαρμογων αυξομειωνετε με την ενταση ηχου κλησεων τηλεφωνου;
Γιατι νομίζω άμα περάσεις άλλη ρομ θα έχεις θεματακια.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@dimtz Ακριβώς όπως τα λέει ο @makis1024 με όλες τις rom μπορεί να κάτσει στραβή
Αυτά που σου είπα παραπάνω τα είπα για την official αφού αυτή έχεις, πχ αυτό που θες να κάνεις μέσω updater δεν γίνεται με custom.
Όσο για το deep flash cable το ξεχνάμε γιατί δεν πιάνει στα καινούργια κινητά όπως το mido δυστυχώς, οπότε μιλάμε μόνο για test point.Open-source is the future -
Ο/H PanoS_x έγραψε:
Ο/H dimtz έγραψε:
Ευτυχης κατοχος redmi 4 global και εχω μια απορια ,στις ειδοποιησεις ο ηχος δεν εχει και τοσο ενταση , εκτος απο της επιλογη ηχος και δονηση υπαρχει και καπου αλλου για την ενταση; η ενταση των ειδοποιησεων εφαρμογων αυξομειωνετε με την ενταση ηχου κλησεων τηλεφωνου;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με μια γρήγορη αναζήτηση στο νήμα δε βρήκα απάντηση. Ξέρει κανείς για ποιο λόγο δεν είναι συμβατό το Netflix με το κινητό? Rn4x, miui 9 8.2.8 global.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H mrzoid έγραψε:
Με μια γρήγορη αναζήτηση στο νήμα δε βρήκα απάντηση. Ξέρει κανείς για ποιο λόγο δεν είναι συμβατό το Netflix με το κινητό? Rn4x, miui 9 8.2.8 global.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
You may think you can fly - but you better not try -
Γιατί θέλει να περνάει το safetynet πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει όταν απλά ξεκλειδώσεις έστω και τον bootloader (ή κάνεις και root). Αν κλειδώσεις bootlader (και αφαιρέσεις τυχόν root) θα δεις ότι θα σου εμφανίσει ξανά το play store το app του Netflix. Η λύση είναι να πας στο site του Netflix να κατεβάσεις το .apk και να το εγκαταστήσεις χειροκίνητα.
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Done.... Ούτε καν πέρασε από το μυαλό μου ότι μπορούσε να ήταν από τον ξεκλειδωμένο bootloader....
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα