Καλησπέρα. Εχω εδώ και 3 μηνες το redmi note 4.Σημερα για πρώτη φορα τις φωτογραφίες που εβγαλα δεν τις αποθήκευσε πουθενα ενω μεχρι σήμερα δεν ειχα θεμα. Το εκανα επανεκκίνηση και τραβάει κανονικα και τις αποθηκευει κανονικα. Εκει που τις αποθηκευω ειναι η στην micro SD μνημη. Global 9.2.1...Ξερει καποιος τι μπορει να εγινε???
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Καλη σαρακοστη παιδια, επανερχομαι για να περασω την official developer rom , δυο αποριες (προς το παρων)
α. η official developer rom ειναι η λεγομενη ελληνικη; αν οχι τοτε ποια ειναι η ελληνικη ,τι διαφορες υπαρχουν;
β. μπαινω εδω MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum για να κατεβασω την developer , τι παταω απο τα δυο για να κατεβει; θελω να την περασω με τον τροπο που αναφερατε σαν απλο update μεσα απο το κινητο
Επισης να σας υπενθυμισω πως το κινητο δεν το εχω ξεκλειδωσει ,στην σελιδα που αναφερει για unlock bootloader λεει οτι θα ειναι ευαλωτο (κανω online συναλλαγες) και δεν θα δουλευει η ευρεση κινητου ,δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο αυτο -
Καλή σαρακοστή
Η λεγόμενη ελληνική είναι η xtrv που βρίσκεις εδώ στο φόρουμ αλλά είναι custom rom άρα όχι official και για να περαστεί χρειάζεται οπωσδήποτε ξεκλείδωμα bootloader.
Εσύ να βάλεις την official global developer που έχει και ελληνικά
Ναι αυτό είναι το link για να τη κατεβάσεις, επιλέγεις τη developer rom δηλαδή τη δεύτερη και φυσικά για snapdragon αφού έχεις το mido όπως έχεις ήδη κάνει
Η εύρεση κινητού μια χαρά θα δουλεύει και μετά το ξεκλείδωμα. Ευάλωτη είναι η συσκευή για άλλους λόγους όχι για τις online συναλλαγές που φοβάσαι (μόνο με το ξεκλείδωμα δεν κινδυνεύεις).Open-source is the future -
Σ ευχαριστώ πολύ φίλε 8@nos
-
Τίποτα να 'σαι καλάOpen-source is the future
-
Καλησπέρα, αγόρασα πριν λίγες μέρες το Xiaomi Redmi Note 4 Global Version που υποτίθεται υποστηρίζει 4G, αλλά μέχρι στιγμής συνδέεται μόνο με 3G και Η+ όπου και αν έχω πάει. Πόλη πάτρα και με καινούρια κάρτα SIM της Cosmote, μπορω να κάνω κάτι για να έχω 4G?
-
Εχεις ενεργοποιήσει στην cosmote το 4g;
-
Με cosmote δεν έχεις πρόβλημα αν δεν έχει την 800ρα μάλλον είναι αυτό που σου έγραψε @amavroudis
Redmi note3 pro -
ευχαριστώ..
-
Στέλνεις sms με το λεκτικό: 4G στο 1333.
-
πηγαινε Ρυθμισεις->Αποθηκ. χωρος και κατω κατω πρεπει να εχει Μνημη usb (ή καπως ετσι) και κανε φορματ data. Θα διαγραφουν ολα τα αρχεια που εχεις στο stickακι ομως, αλλα θα γινει φορματ.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα