Ουδέποτε υποσχέθηκε κανείς ότι το Mido θα πάρει Oreo. Το αντίθετο λέει η συντριπτική πλειοψηφία των αναφορών, ότι δηλαδή είναι βέβαιο ότι θα παραμείνει σε Nougat.Ο/H Safereader έγραψε:
miui_HMNote4XGlobal_8.7.12_44631b1f8c_7.0.zip
Δηλαδή έμεινε στη version android 7.
Aναρωτιέμαι αν θα μείνουν εκει ή θα βαλουν επιτέλους τη version android 8.1
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Mάλιστα...
-
Καλησπέρα, μετά απο μια πλήρης αποφόρτιση του κινητού πλέον δεν bootarei αλλα ανοίγει στο MI logo και κάνει συνέχεια επανεκκίνηση.
Φαντάζομαι πρέπει τωρα να περάσω κάποια fastboot rom ωστε να στρωσει ετσι?
( Ενα θεματακι είναι οτι δε μπαίνει πάντα σε fastboot mode ) -
Άσε το λίγη ώρα να φορτίσει...
-
Μολις εκανα update σε 9.6.1.0!!!! Καλα το κινητο πεταει! Σε μπαταρια ειδε κανεις διαφορα?my current devices in use:
Galaxy S4 LTE-A (Sd 800) 2Gb / 16Gb
Galaxy S7 Edge 4Gb / 32Gb
RedMi Note 4X 3Gb / 32Gb
RedMi Note 5 3Gb / 32Gb -
Οπως εγραψα σε προηγουμενο μηνυμα εκανα το update 9.6.1.0. (redmi note 4x)
ΓΙΑΤΙ το *&%$)&$ MI VIDEO app ζηταει δικαιώματα σε Phone; Tι στο Δια τα θελει; To storage ΔΕΝ τoυ αρκει; Tηλεφωνο θελει να παρει ή να στειλει sms; !! και μαλιστα αν δεν του δωσω δικαιωματα στο Phone δεν με αφηνει να παιξω κανενα αρχειο video !
ΚΑΝΕΝΑ απο ολα τα αλλα PLAYERS, VLC, video player δε χρειαζεται δικαιωματα σε Phone παρα μόνο οπως ειναι λογικο στο storage.
και ειναι και default player το Mi Video app, δε μπορω να το αλλαξω !
Νομιζω απο την εκδοση αυτη (9.6.1.0) αρχισε να συμβαινει χωρις να ειμαι 100% σιγουρος.
Ετσι μέχρι νεωτερας για να παιζω video αντί του gallery app και του camera app (και τα δυο της Μι) θα χρησιμοποιω το file manager που αρκείται σε storage permissions μόνο. -
Ο/H xarisioannina έγραψε:
Μολις εκανα update σε 9.6.1.0!!!! Καλα το κινητο πεταει! Σε μπαταρια ειδε κανεις διαφορα? -
-
Ο/H xarisioannina έγραψε:
Μολις εκανα update σε 9.6.1.0!!!! Καλα το κινητο πεταει! Σε μπαταρια ειδε κανεις διαφορα?
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Άσε το λίγη ώρα να φορτίσει...
Επίσης δεν αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή
Τώρα όταν το βαζω στη πριζα ούτε το λαμπάκι αναβει. -
Έκανα και εγώ update στην 9.6.1.0 και δε μπορώ να πω πως είδα διαφορά στη μπαταρία, εξακολουθεί να κρατάει 2 μέρες με τη σταθερή μου χρήση ("ανάβω την οθόνη κάθε 30 δευτερόλεπτα να δω αν ήρθε κάτι") ή πέφτει στο 35% μέχρι το βράδυ με εξοντωτική ("το κινητό είναι φυσική επέκταση του χεριού μου γιατί ανεβάζουν instavideo από τη συναυλία των Scorpions").
Αυτό που μου έχει φανεί παράξενο είναι ένα κλειδί που εμφανίστηκε στο shade όταν είναι κλειστό. Ανοίγοντας το shade δεν δίνει καμία πληροφορία του τι είναι ή τι σημαίνει. Έψαξα όλα τα security features κινητού και εφαρμογών, δε διαμαρτύρεται τίποτα πως κάτι του λείπει. Το έχει δει κανείς άλλος ή μήπως ξέρετε τι σημαίνει; Έχω αρχίσει και ανησυχώ... -
Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτογραφία;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα