Καλησπέρα σας, πρόσφατα εμφανίστηκε στην οθόνη του κινητού κιτρινίλα κοντά στα πλήκτρα της έντασης του ήχου. Το τηλ. αγορασμένο από ελληνικό σκρουτζ κατάστημα και όχι μεταπωλητής της infoquest, με 1 έτος εγγυηση του καταστήματος η οποία λήγει τελος Σεπτεμβρίου. Χτες με ειδοποίησαν ότι το τηλ είναι εκτός εγγυησης λόγω εμφάνισης υγρασίας. Τους πήρα τηλ και όταν τους ρώτησα πως αποδεικνύεται η υγρασία μου ειπαν ότι ενεργοποιήθηκε ο αισθητήρας υγρασίας του τηλεφώνου. Υπάρχει τέτοιος αισθητήρας γιατί νομίζω ότι εχει γίνει η δικαιολογία για ολες τις περιπτώσεις για να μην φτιάχνουν τα κινητα.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
-
-
Αισθητήρας υγρασίας υπάρχει σε όλα τα Xiaomi.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Δυστυχώς αυτή είναι μια δικαιολογία που χρησιμοποιούν αρκετά καταστήματα
Τωρα αν φταίει για την κιτρινίλα είναι άλλο θέμα. -
Γιώργο αυτή η δικαιολογία με παραπέμπει σε κάποια αλυσίδα που έλεγε ή λέει ακόμα ασφάλεια οθόνης για σπάσιμο (πλήρωνες έξτρα 20€) και όταν το πήγαιναν πελάτες της έλεγαν δεν σας καλύπτει λόγου υγρασίας.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Που τον έχει τον αισθητήρα υγρασίας; να ξέρουμε να προσέχουμε.
Πάντως το κιτρίνισμα της οθόνης, είναι άλλο θέμα. -
Και αυτό βεβαίως ισχύει, αλλά δεν καταδικάζουμε εάν δεν βεβαιωθούμε...
-
Είχα ζητήσει φωτογραφίες και μόλις μου έστειλαν email με απάντηση , όπως παρακάτω:
"Ο λόγος που το κινητό σας τηλέφωνο βγαίνει εκτός εγγύησης (Υγρασία εντός της συσκευής).
Όπως φαίνεται στη φωτογραφία υπάρχουν δύο αισθητήρες υγρασίας στη συσκευή . Ο ένας που είναι στο σημείο της μητρικής πλακέτας είναι ακόμα λευκός . Ο άλλος που βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής είναι κόκκινος που δηλώνει ότι έχει ενεργοποιηθεί."
Το κατάστημα είναι το CitisMarket. Το δυσάρεστο είναι ότι πρακτικά δε μιλάς με το κατάστημα και με το service ποτέ, διότι έχουν αναθέσει σε τηλεφωνική εταιρεία να τους εκπροσωπεί, πραγματικά τραγικό να μη θέλουν επαφή με τον πελάτη. Στην ουσία αν ρίξω μία σταγόνα νερό στον αισθητήρα δε θα αλλάξει? Κρίμα που δε το είχα ανοίξει πριν το στείλω!!!
-
-
Ο/H vabiris έγραψε:
Κρίμα που δε το είχα ανοίξει πριν το στείλω!!!
-
Θα το είχε φωτογραφήσει με λευκό αισθητήρα , πριν κοκκινήσει από το νερό που του έριξαν αυτοί...
ΥΓ Σβήσε όμως το IMEI γιατί φαίνεται...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα