Είναι όντως υπερβολική η κατανάλωση των Google play services
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H pasific έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα έχει χαλάσει το μικρόφωνο από το τηλέφωνο τις γυναίκας μου μονο από ανοιχτή ακρόαση μπορεί να μιλήσει δεν την ακούνε ......έχουμε κανένα μαγαζί που μπορεί να το φτιάξει ;;;; Αξίζει λέτε;;;;;; τις έκανα αναβάθμιση αλλά μάλλον δεν είναι από software Έχει ξανασυμβεί σε κανέναν.
Ο/H amavroudis έγραψε:
Δεν δοκιμάζεις μέσα από το CIT μενού αν όντως είναι χαλασμένα τα μικρόφωνα;
Μπαίνεις CIT πατώντας επαναλαμβάνεται πάνω στο kernel και τεστάρεις μικρόφωνο, μμεγάφωνο.
-
-
Είμαι σε νησί αλλά θα ανέβω και Θεσσαλονίκη στις προσεχές μερες
-
Έχει στον Εύοσμο ένα, κάτσε να το δει κάποιος που ξέρει λεπτομέρειες.
-
-
Καλησπέρα έχει κυκλοφορήσει το miui 10 για το κινητό; ξέρετε πως το βάζουμε
Αυτή την στιγμή εχω αυτή την Ρομ, είμαι ευχαριστημένος με μπαταρία και απόδοση και δεν θέλω να βάλω κάποια άλλη έκδοση. -
Έχει κυκλοφορήσει αλλά μόνο σε developer ROM. Οι stable θα πάρουν το λιγότερο ένα μήνα ακόμα να εμφανιστούν (και βάλε).
-
-
Χρειάζεται unlock bootloader κλπ ετσι; θα γίνει και reset το τηλέφωνο φαντάζομαι. Μόλις βγει global θα γίνει μόνο του update χωρίς να χάσω κάτι έτσι;
-
Ναι σε όλα.
Μόλις βγει, σε κάνα δίμηνο υπολόγιζε το πολύ, η επίσημη σταθερή θα την περάσεις χωρίς προβλήματα. -
Καλησπέρα, πως μπορώ να εγκαταστήσω την ROM χωρίς να ξεκλειδώσω τον bootloader; Δοκίμασα με το miflash tool, fastboot αλλά δεν βλέπει την συσκευή.Το κινητό ανοίγει μέχρι το λογότυπο και μετά σβήνει
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα