Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
official θα χει τζορτζ...αφού έχει κλειδωμένο bootloader
και δε βλέπει το pc το κινητό, άρα δεν είναι σωστά περασμένοι οι drivers...έναν καγγελιάρη θέλει να τον στρώσει με το ...xdi του!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή προγραμματιστής? Στην Miui έκδοση χτυπάς 7 με 8 φορές μέχρι τα πάρεις τα δικαιώματα. Μετά θα πας στην Επιλογές προγραμματιστών και θα ενεργοποιήσεις Εντοπισμός σφαλμάτων USB. Και προσπάθησε ξανά.
Τα παραπάνω ισχύουν αν φυσικά έχεις περασμένους drivers. -
Το κινητό είναι μιας φίλης. Το πήγε σε τεχνικό γιατί είχε πέσει στο νερό και δεν άνοιγε, της είπαν ότι θέλει μπαταρία και λογισμικό, το έβαλαν και το κινητό ήταν κλειδωμένο και ήθελε κωδικούς που δεν τους έχει. Της είπαν ότι θέλουν 69€ αλλά το κινητό θα είναι κλειδωμένο και είπε να το γυρίσουν στην αρχική μορφή,
Το κινητό ανοίγει μέχρι το λογότυπο και σβήνει, μόνο σε fastboot Kai recovery μπαίνει αλλά στο recovery δεν έχει επιλογές για εγκατάσταση -
Πέρασα ξανά τους drivers και τώρα το βλέπει το κινητό αλλά μου βγάζει ότι δεν βλέπει το καθορισμένο αρχείο από το σύστημα
Έχω κατεβάσει την fastboot rom αρχείο tar -
zβήσε τε κενά
και κάντο να έτσι: d:\rn4
αν d είναι ο δίσκος που έχεις εγκατεστημένο το λειτουργικό στον υπολογιστή σουΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
zβήσε τε κενά
και κάντο να έτσι: d:\rn4
αν d είναι ο δίσκος που έχεις εγκατεστημένο το λειτουργικό στον υπολογιστή σου
-
βάλε μόνο λατινικούς χαρακτήρες χωρίς αριθμο
π.χ. sousamianoikseΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
βάλε μόνο λατινικούς χαρακτήρες χωρίς αριθμο
π.χ. sousamianoikse
-
Ο/H giannnis12 έγραψε:
Το ονόμασα mido σκέτο και το φάκελο και το αρχείο αλλά τίποτα
-
Γράψε το μήνυμα λάθους στην αναζήτηση της google. Αν δεν κάνω λάθος θα σε πάει ότι και άλλοι που είχαν τέτοιο θέμα η λύση είναι να ξεκλειδώσετε συσκευή. Το αντιμετώπισα σε redmi 3s βρήκα λύση με το κινέζικο mi pc suite. @demakhs δώσε οδηγίες εγώ βρήκα βίντεο στο youtube και τα κατάφερα
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα