Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
οκ το ξεκλείδωσα. δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι miui11 με ενδιαφέρει να μπορώ να απενεργοποιήσω όσα google aps δεν θέλωΟ/H makis1024 έγραψε:
αλλιώς μετά θα βάλω magisk και θα το κάνω έτσι -
Ωραία βάλε την τελευταία miui10 global stable ή xtrv stable , γιατί αυτοί που έβαλαν miui11 σε Mido παραπονιούνται για battery drain.
-
Εδώ και είμαι πάλι.Ο/H makis1024 έγραψε:
Ωραία βάλε την τελευταία miui10 global stable ή xtrv stable , γιατί αυτοί που έβαλαν miui11 σε Mido παραπονιούνται για battery drain.
Έβαλα το twrp 3.3.1-09-07-19 by geanto555..
Μπαίνω στο TWRP και ενώ έχω βάλει την ΡΟΜ στον χώρο του κινητού δεν μπορώ να την βρω πουθενά σε κανέναν φάκελο. Καμιά ιδέα τι πάει στραβά? -
Αν την έχεις βάλει έξω έξω είναι στο φάκελο sdcard.
Αν δεν μπορείς να διαβάσεις γενικότερα τα αρχεία έχεις προβλήματα κρυπτογράφησης... -
Ναι τελείως έξω την έβαλα ούτε στο sdcard ούτε στο sdcard1 είναι.
Αν είναι κρυπτογράφηση πως την βγαζω? -
Έχει κανονικά ονόματα στο TWRP ή είναι αλαμπουρνέζικα ?
-
Κανονικά ονόματα αλλά όλοι οι φάκελοι άδειοι. Ο ελεύθερος χώρος μειώθηκε όταν έβαλα την ΡΟΜ αλλά δεν μπορώ να την βρω
-
Έτσι και αλλιώς θα περάσεις την xtrv , οπότε δεν παίζει και σημαντικό ρόλο , wipe => format data =>yes (όχι wipe data),
reboot recovery , περνάς την xtrv ξανά στον εσωτερικό χώρο του κινητού , όπως είσαι σε περιβάλλον twrp από υπολογιστή , install xtrv , τέλος. -
τελικά αγόρασαα otg flashακι και έβαλα την τελευταία xtrv αλλά δεν μου ανοίγει το WiFi. Flashαρα την τελευταία miui stock αλλά και πάλι τπτ το wifi. Μέχρι και πριν να βάλω την xtrv δούλευε το wifi. Δεν πείραξα τπτ άλλο. Καμία ιδέα?Ο/H makis1024 έγραψε:
Έτσι και αλλιώς θα περάσεις την xtrv , οπότε δεν παίζει και σημαντικό ρόλο , wipe => format data =>yes (όχι wipe data),
reboot recovery , περνάς την xtrv ξανά στον εσωτερικό χώρο του κινητού , όπως είσαι σε περιβάλλον twrp από υπολογιστή , install xtrv , τέλος.
-
Ανέβασε μία φώτο από το σχετικά με το τηλέφωνο...
-
αυτήν είναι η τελευταία που είχα και δούλευε κανονικά το WiFi την ξαναπέρασα με το XiaoMiFlashΟ/H NasDriver έγραψε:
Ανέβασε μία φώτο από το σχετικά με το τηλέφωνο...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα