Ε ναι αυτο διαπίστωσα αρκετά προβλήματα και μου φαίνεται ήταν και ποιο αργη σαν συσκευή. Οποτε ξανα στην δικια μας 10αρα που ειναι σουπερ
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Καλησπέρα σήμερα έσπασε η οθόνη του κινητού και αύριο θα πάει για επισκευή και αλλαγή μπαταρίας.
Το έχω ξεκλείδωτο και θέλω να περάσω τη καλύτερη custom rom που έχει λειτουργήσει άψογα ως τώρα.
Έχω το redmi note 4x με snapdragon
Μπορείτε να μου δώσετε λινκ της ρομ;
Σας ευχαριστώ θερμά -
-
Ο/H AndroiDimitris έγραψε:
Καλησπέρα σήμερα έσπασε η οθόνη του κινητού και αύριο θα πάει για επισκευή και αλλαγή μπαταρίας.
Το έχω ξεκλείδωτο και θέλω να περάσω τη καλύτερη custom rom που έχει λειτουργήσει άψογα ως τώρα.
Έχω το redmi note 4x με snapdragon
Μπορείτε να μου δώσετε λινκ της ρομ;
Σας ευχαριστώ θερμά
StackPath
Εδω είσαι η πρώτη είναι σε άρωμα και η δεύτερη στην απλή
Εγω την άρωμα εβαλα ειναι η καλύτερη ρομ που εχω δοκιμασει και σε κατανάλωση μπαταρίας και χωρίς προβλήματα καθόλου -
Παντος κριμα για το mido που ενω εχει επεξεργαστή snapdragon να παρει στην ουσια μια αναβάθμιση οσο αφορά το Android θυμάμαι οταν το αγορασα ηταν με το 6.0 android και μετα πηγε nougat 7.0 ουτε καν να παει αλλη μια στο 7.1 η εστω να παρει την oreo
-
Και πως θα έφευγαν το redmi note 5, 6, 7, 8 κτλ;
Εδώ εγω αγόρασα το andormeda, κινητο μέσα 2019 με sd855 και φοβερά χαρακτηριστικά και το έχουν εγκαταλείψει... -
Στα 50 ευρώ. Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση
-
@amavroudis
Αποστόλη σωστό και αυτό που λες, αλλα δεν μας ειχε συνηθίσει η xiaomi σε τέτοια να πεις για την Samsung ναι, βεβαια βλέπω το redmi note 5 περνει ακόμα νομίζω αναβαθμίσεις μεχρι και την 12 miui θα πάρει εκτος αμα κανω λαθος. -
Βγήκε με 7 για ένα μήνα και στον μήνα πήρε 8, μετά 9 και τέλος...η MIUI αναβάθμιση είναι άλλο κεφάλαιο, εκεί όλες οι συσκευές λαμβάνουν περισσότερες αναβαθμίσεις
Συνήθως android δίνει μία αναβάθμιση και σε κάποιες ακριβές συσκευές δίνει και δεύτερη... -
-
Σίγουρα ? Στο official forum έχει βγει ήδη 10άρα με MIUI 11
-
Βγαίνουν δύο εκδόσεις , μια 5g και μια 4g. Μήπως Android 10 πήρε μόνο η 5g;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες