Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
-
-
Πράκτορας μάλλον
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σωστά! Δουλεύω για την τρόικα και πηγαίνω σε κάθε ειδους ΔΥ και ΔΕΚΟ και καταγράφω τους ανυπότακτους στα μερκελιστικά ιδεώδη!
Αλλά στηρίζουμε xiaomi γιατί μας υπενθυμίζει την λιτότητα και το πρωτότυπο των ανταλλακτικών ισοτιμιών που θα πετύχουμε οσονούπω για όλο τον νότο!
Υ. Γ.: μόνο εγώ χρησιμοποιώ ηχογράφηση;! -
ε ναι μάλλον. οι υπόλοιποι μιλάμε στα laptop μας ή στη google. Η google έχει τη δυνατότητα ηχογράφησης!
-
Ο/H mula έγραψε:
Μια μερα με χρηση βγάζει άνετα! Απλα το 10ωρο μου φάνηκε κάπως. Ολα καλα
Εξαρταται και τι συγχρονισμους εχεις αφησει ανοιχτους, την φωτεινοτητα της οθονης, αν εισαι ολη μερα με 4g και gps, αν παιζεις παιχνιδια και ποσο καλο σημα εχεις.
Εμενα ας πουμε βγαζει κανα 9ωρο. Αλλα αν μειωσω καποια πραγματα πιστευω θα περναγα το 10ωρο. -
Εγώ που έκανα μια δοκιμή με 2g συνέχεια και μόνο με wifi, αλλά gps και συγχρονισμό ανοιχτά, λίγα παιχνίδια και αρκετό chrome με 14% να απομένει ήταν στις 12 ώρες on-screen. Αν το άφηνα μέχρι να κλείσει τελείως θα ξεπερνούσε και τις 13 ώρες..
-
Σιγα με τις παραθέσεις βρε.......θα πέσουμε στα depon πάλι πρωι πρωί.
-
zt654 fixed απο τη μερια μου.:)
YianisP το 4g ειναι που ρουφαει τη περισσοτερη μπαταρια. Χωρις 4g ναι μπορεις να ξεπερασεις ευκολα τις 10 ωρες. Επισης, εφοσον σου ειναι ανετο, μην το αφηνεις να πεφτει τοσο πολυ πριν το φορτισεις γιατι φθειρεις περισσοτερο τη μπαταρια του. (οχι για να τρελαινεσαι βεβαια). -
Ναι δεν το αφήνω να πέσει τόσο συνήθως, απλώς ήθελα να τεσταρω το on-screen time
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Λίγη προσοχή με τις παραθέσεις σας παιδία.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα