Δεν ήξερα οτι εχει τοοοση μεγάλη διαφορά το 4g μαλλον θα κανω την δοκιμή και γω! Εγώ συνήθως εχω 5 max 6. Χωρίς συχρονισμους λογο mb αλλα με δυο καρτες που σίγουρα παίζει μεγαλο ρολο! Φωτεινότητα παντα κατω από την μεση!
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Μόλις παρέλαβα το 64αρι global από aliexpess αλλά δεν περίμενα να με βρει τέτοια ατυχία.
Δεν μπουτάρει ούτε φορτίζει. To Led φόρτισης δεν άναψε καθόλου. Ούτε ο συνδυασμός πλήκτρων
έκανε κάτι. Ο φορτιστής του φαίνεται να δουλεύει σε άλλη συσκευή. Τώρα το έχω στην πρίζα
μπας και γίνει κανένα θαύμα. Η συσκευή σφραγισμένη με ένδειξη 2017.04 στο πίσω μέρος του κουτιού. -
Ο/H HarryGR έγραψε:
Δεν μπουτάρει ούτε φορτίζει.
Σύνδεσε σε υπολογιστή και δες αν το αναγνωρίζει στην διαχείριση συσκευών. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Βγάζει κάποια ένδειξη?Σύνδεσε σε υπολογιστή και δες αν το αναγνωρίζει στην διαχείριση συσκευών
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ούτε με power δεν βλέπεις κάτι?
Κάποια δόνηση , έναν ήχο στον υπολογιστή μετά την σύνδεση?
πήγα να το ξεκινήσω από το power αλλά δεν εμφάνισε τίποτα στην οθόνη. -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Μίλα όπως είσαι με τον πωλητή αν δεν βλέπεις το παραμικρό.
Δοκίμασε βέβαια και κάποιον άλλο φορτιστή καλώδιο.
-
Κρίμα δυστυχώς θα μπεις σε διαδικασία... Εγώ εχθές έβγαλα 11 ώρες ο και το έβαλα να φορτίσει στο 18%. Για εμένα αυτά είναι τεράστια ποσά γιατί έρχομαι από redmi note 2 καταλαβαίνετε
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αυτό είναι σπαστικό τώρα να αναγκαστεί να το στείλει πίσω ακόμη δεν το πήρε πραγματικό σπάσιμο,το θέμα αυτό είναι ότι η διάφορα από Ελλάδα είναι μικρή και δεν υπάρχουν αυτά τα ρίσκα,βεβαία όπως το βλέπεις ο καθένας
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Μίλα όπως είσαι με τον πωλητή αν δεν βλέπεις το παραμικρό.
Δοκίμασε βέβαια και κάποιον άλλο φορτιστή καλώδιο.
-
Μίλα με πωλητή και αν σου πει μα μου, κάνε dispute στο paypal και λογικά θα συμφωνήσει ο πωλητής να το πας πίσω (με δικά σου έξοδα όμως, αλλά νομίζω δεν είναι πολλά με απλό ταχυδρομείο) και θα σου πουν είτε αντικατάσταση είτε refund στο paypal. Εννοείτε πες τους refund να ξεμπερδεύεις.Μου έχει ακριβώς το ίδιο και έκαναν refund κανονικά μόλις το παρέλαβαν στην Κίνα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα