Επίσης πρέπει να γίνει κατανοητό ότι και το OTA update φλασάρει τη συσκευή. Το ότι ο κόσμος αποκαλεί αυτή τη διαδικασία ως "αναβάθμιση" δε σημαίνει ότι δεν φλασάρονται πράγματα στο /system partition (ανάλογα με τη σοβαρότητα του update, μπορεί και όλο το /system, αν και σπάνια).
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Εγω παντως τοσες φωτογραφιες εχω τραβηξει... λογισμικο δεν αλλαξε!!!
(Η κρυαδα της ημερας) -
Αλήθεια για πιο λόγο κάποιος να φλασάρει ελληνική miui αντί να μείνει με την global stable που φοράει πχ και γιατί να μην πάει σε μία custom rom όπως είναι πλέον η lineage, η οποία θα απογειώσει και το κινητο??? Εάν ξεκλείδωνα το bootloader θα περνουσα αποκλειστικα clean android rom
Xiaomi Redmi Note 4 Global -
Ο/H polis4gr έγραψε:
Αλήθεια για πιο λόγο κάποιος να φλασάρει ελληνική miui αντί να μείνει με την global stable που φοράει πχ και γιατί να μην πάει σε μία custom rom όπως είναι πλέον η lineage, η οποία θα απογειώσει και το κινητο??? Εάν ξεκλείδωνα το bootloader θα περνουσα αποκλειστικα clean android rom
Xiaomi Redmi Note 4 Global
-
Μπορουμε να την περασουμε ειτε με miflash (clean install) ειτε με TWRP.σωστα? Και επίσης αυτο με τις εφαρμογές πως θα γίνει εφοσον πιο καλό είναι να κανεις clean install τις ρομ ωστε να μη κάθεται η μια πάνω στην αλλη. Μήπως δεν εχω καταλάβει κατι σωστα?
-
-
Ο/H polis4gr έγραψε:
Xiaomi Redmi Note 4 Global
-
Πως δεν είναι σοβαρή
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H mula έγραψε:
Ρε παιδια η ελληνική τι παραπάνω απο την official εχει? Αξιζει λετε? Καθε φορα που θα βγαινει ενα update ομως θα πρεπει να την περναμε με flash ξανα σωστα? Καλημέρες
Η διαδικασία του φλασαρίσματος μετά την 1η φορά δεν είναι πάνω από 15 λεπτα της ώρας. Απλά επι του παρόντος δεν υπάρχει ΟΤΑ update..
-
-
-
-
Ο/H polis4gr έγραψε:
Δεν την είδα πουθενά στο miui που κοίταξα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα