Απο ποτε εχουν τα Redmi gorilla?Ο/H mula έγραψε:
Τα περισσότερα έχουν gorilla πλεον αλλα γρατζουνιουνται πολυ εύκολα θα έλεγα...Ο/H takisfrag έγραψε:
Xiaomi Redmi 4 (4X) - Full phone specifications Corning gorilla glass άγνωστο όμως νούμερο εάν εννοείς αυτό
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Αν ρωτάς εμένα δεν ξέρω από πότε, μάλλον από τότε που το αναφέρουν στα specs
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καποιο λαθος θα χει γινει. Οπως εγραφε και για το Note οτι η μπαταρια ειναι 4100 ενω ειναι 4000.
Χωρια οτι αυτο που βαλατε ειναι για το Redmi 4X το 5αρη και οχι το Note -
Tι να πω έτσι λέει : Xiaomi Redmi Note 4X Price, Specifications, Comparison and Features άσε που δεν μπορώ να πιστέψω οτι ενώ έχουν όλα τα κινέζικα δεν έχουν τα δικά μας !!!
Κανενα φετινο κινητο κατω των 200 Ελλαδα ή κατω των 150 Κινα δεν εχει gorilla glass. Αν ειναι κανενα περσυνο που εχει πεσει η τιμη λογω παλαιοτητας ισως...
Παντως εδω εχουν ιδια συζητηση με την δικη μας και λενε οτι δεν εχει redmi note 4 is really gorilla glass? - Redmi Note 4 - Xiaomi MIUI Official Forum -
Ο/H Antretng έγραψε:
Κανενα φετινο κινητο κατω των 200 Ελλαδα ή κατω των 150 Κινα δεν εχει gorilla glass. Αν ειναι κανενα περσυνο που εχει πεσει η τιμη λογω παλαιοτητας ισως...
Παντως εδω εχουν ιδια συζητηση με την δικη μας και λενε οτι δεν εχει redmi note 4 is really gorilla glass? - Redmi Note 4 - Xiaomi MIUI Official Forum
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Χρήστο σαν να έχεις δίκιο!
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Χρήστο σαν να έχεις δίκιο!
Έτσι :
No Gorilla glass -- Realy???
10 fps video record -- Realy???
audio is stereo captured at 96KBps bitrate -- Realy???
no B20 band -- Realy???
Αλλά και έτσι :
Mi5s with Ultrasonic Fingerprint Scanner -- Realy???
Mi5s with 3D touch screen -- Realy???
Mi Mix with piezoelectric ceramic acoustic technology -- Realy???
Αγγίζουν τα τεχνολογικά smarthphone-όρια (που για να γίνουν λειτουργικά μπορεί να χρειαστεί να περάσει και μία 5ετία) αλλά χάνουν σε ουσιαστικά θέματα (αυτά με τα οποία είμαστε αντιμέτωποι στην σημερινή και καθημερινή πραγματικότητα).
Όχι οτι οι άλλες εταιρίες είναι καλύτερες. Αλλά κρατάνε τους τύπους
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Τότε τι να πούμε .......ο Θεός και η ψυχή του !!!
Χρηστο
Οσον αφορα το gorilla glass εφοσον δεν το γραφει στην επισημη σελιδα της και μαλιστα οσοι λενε οτι εχει δεν ξερουν καν την εκδοση τοτε απλα δεν εχει. Αλλωστε και μονο απο αποψη τιμης δεν παιζει να χει. ΚΑι σε καποια σκρατς τεστ που καναν νομιζω απο σκληροτητα 3 και πανω αποκτα σημαδια που αν ειχε gorilla glass θα ηταν απο 6 και πανω. -
Καλησπερα επειδη ειμαι σε διαδικασια αλλαγης συσκευης θελω απο την ελληνικη να παω σε global stable.Μπορειται να μου υποδειξεται καποιον οδηγο;Ευχαριστω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα