Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Δες το μήνυμα #1051 Χρήστο.
Άρα σωστό είμαι ε; Έχω Xiaomi_Redmi_Note_4x. Αυτό έβαλα και στο profil μου εξ αρχής.
Ε;
Ε;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Αυριο θα παραλαβω το xiaomi redmi note 4x θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με την μπαταρια πρεπει πρωτα να το φορτισω και μετα να το ανοιξω?
-
Συνήθως είναι λίγο φορτισμένη από το εργοστάσιο. Δεν υπάρχει πρόβλημα να το ανάψεις και να το φορτίσεις μετά!
-
σε πιο ποσοστο ειναι καλο να βαζω το κινητο για φορτισει για καλυτερη διαρκεια ζωης της μπαταριας?
-
Ο/H teodkats έγραψε:
Ο/H topmar έγραψε:
Παιδιά, έχει άλλος κάτοχος του κινητού αυτού, θέμα με το να έχει full σήμα κινητής WIND, κι όμως να φαίνεται σε κάποιον που τον καλεί εκείνη τη στιγμή, ότι είναι κλειστό και να έρχεται SMS για κλήση (όπως όταν το ανοίγεις το κινητό και δείχνει ότι σε κάλεσε κάποιος όταν ήταν κλειστό);;
Δεν είναι θέμα αν με ακούνε ή όχι... Δείχνει ότι είναι κλειστό το κινητό...
Τι είναι αυτό το VOLTE, που το βλέπω και πως το κλείνω;;
Sent from my Redmi Note 4x using TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
-
Ο/H bas13bou έγραψε:
σε πιο ποσοστο ειναι καλο να βαζω το κινητο για φορτισει για καλυτερη διαρκεια ζωης της μπαταριας?
-
Έκανα 2 φορές επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, κατέβασα όλες τις εφαρμογές μου, έστησα όλο το κινητό και όλα αυτά με πτώση μπαταρίας 8%.... κλάμα!!!!!!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
εγω θα ελεγα αδικα λετε για την καμερα γιατι ειναι σε καλη κατασταση κ μην σας λενε διαφορα με την εννοια βραδυ τραβηξα την εδειξα κ μου ειπαν θετικα σχολια απο την αλλην αν δωσουμε βαση στην ρομ κ η αυτονομια κ η καμερα θα ειναι εξισου καλη
-
Ο/H topmar έγραψε:
Δεν είναι θέμα αν με ακούνε ή όχι... Δείχνει ότι είναι κλειστό το κινητό...
Τι είναι αυτό το VOLTE, που το βλέπω και πως το κλείνω;;
Πας (Ρυθμίσεις>Κάρτες SIM> To VoLTE είναι ενεργοποιημένο) και το κλείνεις. Δοκίμασε με μερικές μέρες κλειστό το VoLTE.
Με το Redmi Note 2 (που δεν έχει VoLTE) είχες το ίδια προβλήματα;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα