εχετε θεμα με τον ηχο κλησης να μου πειτε; γιατι εμενα στην εισερχομενη κληση κανει κατι θεματακια
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
μολις την περασα
-
-
Ο/H GEORGE13 έγραψε:
εχετε θεμα με τον ηχο κλησης να μου πειτε; γιατι εμενα στην εισερχομενη κληση κανει κατι θεματακια
Σαν τί θεματάκια ας πούμε;
Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι ύποπτο. Τον ίδιο ήχο κλίσης βάζω πάντα στα κινητά μου (iPhone guitar χεχε...). Αυτόν έβαλα και τώρα και δουλεύει σωστά.
from my XiaomiΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader αν θελω να περασω την ελληνικη ρομ απο το σαιτ τι βηματα πρεπει να κανω?
-
-
ευχαριστω πολυ φιλε μου για την βοηθεια
-
απο αναμονη αναβει η συσκευη κ για ενα δευτερολεπτο σαν να μπερδευει τον ηχο αυτο οχι συνεχεια στην αναπαντητη το κανει κ στις ειδοποιησεις στα μηνυματα οπως κ οταν αναβει η οθονη τα εικονιδια κλησης σαν να μην κανουν την κινηση πανω κατω κοβετε ο ηχος
-
Ο/H GEORGE13 έγραψε:
-
dev εβαλα κ ηχο απο το κινητο κ παλι τα ιδια κ bluetooth που εβαλα τα μπερδευει μηπως απο ρομ θεμα;
-
ειστε ικανοποιημένοι από τον ήχο που βγάζει με τα ακουστικά; Εγώ έχοντας αγορασμενα τα Mi Pro ακουστικά δεν ειμαί και τρελά ευχαριστημένος. Υπάρχει καμία ρύθμιση ή απλώς είναι έτσι μέτριος ο ήχος του;
-
Ο/H GEORGE13 έγραψε:
dev εβαλα κ ηχο απο το κινητο κ παλι τα ιδια κ bluetooth που εβαλα τα μπερδευει μηπως απο ρομ θεμα;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα