Σε ευχαριστώ πολύ vassar! Προτείνετε αγορά από το εξωτερικό ή θα το βρω και εδώ?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ξεκινησα λοιπον τα τηλεφωνα και ενω πηρα youhou και μου ειπαν 2 χρονια εγγυηση καταστηματος και απλα το ρισκο αν το παρω απο εκει ειναι αν θα υπαρχει το εν λογω καταστημα αυτα τα 2 χρονια και δεν θα ψαχνω να δω τι θα κανω το κινητο αμα κλεισει. (κριση εχουμε πολλα κλεινουν)
Επομενο τηλεφωνο και εδω θελω τα φωτα σας. Phablet.gr το σηκωνει ενας τυπος κλπ λεω για το 4x κλπ μου λεει να υπαρχει. Του λεω για την 20αρα μπαντα μου λεει δεν καταλαβαινω του λεω νταξει δεν πειραζει υπαρχει τροπος να το ελεγξουμε κοιτα πισω και πες μου αν γραφει 2016102 και μου λεει γραφει 201705. Πρωτο θεμα. Επομενο θεμα του λεω στο πλαι εχει κοκκινο αυτοκολλητο global version ? οχι μου λεει αυτο υπαρχει στο σκετο 4αρι. αλλα εχει μου λεει κανονικα ελληνικο μενου.
Επισης στο θεμα εγγυησης μου λεει 2 χρονια εγγυηση αντιπροσωπιας. Γυρναω και του λεω επισημη αντιπροσωπια στην Ελλαδα Infoquest. Εκει τα στελνετε? Μου λεει το φερνετε εδω και παιζουμε το μεσαζωντα.
Ερωητησεις: μας κανει το 201705 η μου αναφερε λαθος κωδικο? το οτι δεν εχει το αυτοκολλητο μιλαμε για αλλο κινητο? Επισης γινεται παραεισαγωγη σκρουτζ και να τα στελνει εντος εγγυησης infoquest? Αν μπορει ας παρει και καποιος αλλος τηλ. Ευχαριστω! -
Ο/H SpikeAman έγραψε:
Επισης στο θεμα εγγυησης μου λεει 2 χρονια εγγυηση αντιπροσωπιας. Γυρναω και του λεω επισημη αντιπροσωπια στην Ελλαδα Infoquest. Εκει τα στελνετε? Μου λεει το φερνετε εδω και παιζουμε το μεσαζωντα.
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
201705 είναι ο μήνας παραγωγής και όχι ο κωδικός προϊόντος.
Εσύ ψάχνεις 2016102 και κόκκινο αυτοκόλλητο Global Version στα πλάγια.
Δεν λέγεται Redmi Note 4x αλλά Redmi Note 4 Global Edition.
Μίλησε και με citismarket.com
Ισχύει δηλαδή αυτό που σου είχε πει ο @pavlidisc εδώ => Οδηγιες προς ναυτιλομενους!
Απλά τα πράγματα! -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H SpikeAman έγραψε:
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
201705 είναι ο μήνας παραγωγής και όχι ο κωδικός προϊόντος.
Εσύ ψάχνεις 2016102 και κόκκινο αυτοκόλλητο Global Version στα πλάγια.
Δεν λέγεται Redmi Note 4x αλλά Redmi Note 4 Global Edition.
Μίλησε και με citismarket.com
Ισχύει δηλαδή αυτό που σου είχε πει ο @pavlidisc εδώ => Οδηγιες προς ναυτιλομενους!
Απλά τα πράγματα!
citismarket 2 χρονια εγγυηση καταστηματος. Απλα ρε παιδες φοβαμαι οτι αν για τον οποιοδηποτε λογο δεν υπαρχει το οποιοδηποτε καταστημα μετα εγω τι κανω?! -
Τότε δίνεις 249€ και το παίρνεις από αντιπρόσωπο της Infoquest
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H SpikeAman έγραψε:
Και να της πω οτι το ταδε μαγαζι λεει οτι τα κινητα του εχει 2 χρονια αντιπροσωπιας?
Τους εξηγώ τον προβληματισμό μου και περιμένω την γραπτή απάντηση.
ΜΟΝΟ έτσι! Με λόγια του τηλεφώνου και εκείνος μου είπε έτσι, ο άλλος μου είπε αλλιώς, ο τρίτος μου τα είπε ανάποδα, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μπερδευτείς περισσότερο και να μην βγάλεις άκρη.
Εγώ είναι σχεδόν σίγουρος για το τί θα σου απαντήσουν, αλλά εγώ μπορώ απλά να σε συμβουλέψω. Την ερώτηση και την απάντηση πρέπει να την έχεις εσύ, γιατί εσύ θα είσαι αυτός που θα κληθεί να πεί το ποίημα όταν προκύψει η στραβή και δεν γίνει η δουλειά σου έτσι όπως προφορικά σου την περιέγραψαν, εγώ το μόνο που θα μπορώ να κάνω τότε είναι ... τον Κινέζο....
Στείλε email στην infoquest και εξήγησε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ερωτήματά σου. Θα σου απαντήσουν υπεύθυνα και επίσημα. ΜΟΝΟ αυτοί μπορούν να το κάνουν αυτό. Εμείς εδώ, την διάθεση την καλή την έχουμε, αλλά μπάρμπα στην infoquest δεν έχουμε για να πεί τί ΑΚΡΙΒΩΣ συμβαίνει.
Επίσης : βλέπεις οτι στο site διαφημίζονται συγκεκριμένα καταστήματα. Εγώ ρώτησα εντός του site ΕΔΩ να μας πεί ένα διαφημιζόμενο κατάστημα τί γίνεται με το επίμαχο θέμα. Απάντηση δεν πήρα ούτε εγώ ούτε και κανένας αλλος. Όταν δεν μπορούν να σου απαντήσουν υπεύθυνα καταστήματα και άτομα που ξημεροβραδυάζονται εδώ μέσα ποιος περιμένεις να σου απαντήσει; Η τηλεφωνήτρια του Skroutzομάγαζου; Ελπίζω να με καταλαβαίνεις.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Τα σκρουτζομαγαζα που λένε δυο χρονια εγγύηση,τον πρώτο χρόνο το στέλνουν κινα και τον δεύτερο έχουν δικό τους τεχνικό που αναλαμβάνει.Τα ανταλλακτικά τον δεύτερο χρόνο τα χρεώνονται αυτοί (αν είναι κάτι απλό) αν όμως είναι κάποιο ακριβό ανταλλακτικό φοβάμαι μήπως καταλογίζουν την ευθύνη στον κάτοχο του κινητού για ευνόητους λόγους και έτσι στο βγάζουν εκτός εγγύησης.Επισης σε κάποια που είναι επαρχία ρώτα για τα έξοδα αποστολής και παραλαβής ποιος τα πληρώνει.
-
Ο/H am30092003 έγραψε:
Τα σκρουτζομαγαζα που λένε δυο χρονια εγγύηση,τον πρώτο χρόνο το στέλνουν κινα και τον δεύτερο έχουν δικό τους τεχνικό που αναλαμβάνει.Τα ανταλλακτικά τον δεύτερο χρόνο τα χρεώνονται αυτοί (αν είναι κάτι απλό) αν όμως είναι κάποιο ακριβό ανταλλακτικό φοβάμαι μήπως καταλογίζουν την ευθύνη στον κάτοχο του κινητού για ευνόητους λόγους και έτσι στο βγάζουν εκτός εγγύησης.Επισης σε κάποια που είναι επαρχία ρώτα για τα έξοδα αποστολής και παραλαβής ποιος τα πληρώνει.
Όσο για τα ανταλλακτικά...άμα βρείς εσύ κάπου γνήσιο ανταλλακτικό...πές μου και μένα να ξέρω...
Τα πάνε τα πληρώνεις σίγουρα εσύ. Τα έλα δεν ξέρω. Αλλά νομίζω οτι αυτό είναι το ελάχιστο "κακό".
Είναι καθαρά προσωπική επιλογή. Ο καθένας βάζει την ζυγαριά και επιλέγει ότι τον βολεύει.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H am30092003 έγραψε:
Σιγουρα ειναι πιο αξιοπιστο να χεις καποιον εισαγωγεα απο πισω αλλα μην μειωνουμε χωρις να χουμε καν περιστατικα την εγγυηση των καταστηματων. -
Σε καμια περιπτωση δε θελω να κανω συγκριση.Να βοηθησω ηθελα να εχει ο ανθρωπος μια εικονα.Παρολα αυτα διαφωνω σε καποια σημεια με αυτα που αναφερεις αλλα αυτο ειναι και το καλο,να υπαρχει πολυφωνια.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα