Σήμερα μου ήρθε το update της 8.2.10.0 με region: Ελλάδα
Xiaomi Redmi Note 4 Global
Xiaomi Redmi Note 4 Global
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H beerman63 έγραψε:
Ο/H pavlidisc έγραψε:
@maria dimitris
Να κάνω μία μικρή παρεμβολή, η οποία έχει νόημα μόνο εφόσον δεν χρησιμοποιήσεις τις 2 θέσεις SIM και έχεις χώρο για SD:
Τον αποθηκευτικό χώρο των 64GB, πώς θα τον χρησιμοποιήσεις;
Με εφαρμογές; Πρέπει να κατεβάσεις όλο το PlayStore...και το AppleStore μαζί μην σε πώ...
Προφανώς τον χρειάζεσαι (για τα 32παραπάνω μιλάω...γιατί τα 32 τα έχεις ήδη με το "μικρό") για να αποθηκεύσεις βίντεο, φωτογραφίες κλπ...
Μα παίρνει κάρτα μνήμης το Rn4x! Οι 64άρες micro SD έχουν 25 ευρώ. Οι δε 32άρες έσουν 15 ευρώ!
Εάν είσαι μέσος χρήστης θα μένεις συνεχώς με 500MB free (με τα 3GB ram). Τα παραπάνω τα χρειάζεσαι; Γιατί εάν είναι να βλέπεις 1,5GB ελεύθερα τότε σημαίνει ότι ΔΕΝ τα χρειάζεσαι. Ώς γνωστόν : Free ram = Useless ram.
Καλό το Rn4x αλλά όχι για 270 ευρώ! Όταν μάλιστα παίζει το Mi5s στα 250. Και όταν το RN4x 3/32 μπορείς να το βρείς με 170 ευρώ.
Προσωπικά, δεν θα έδινα τόσα χρήματα για σειρά Redmi.
Η καλύτερη τιμή skroutz για το 3/32 με την έκδοση 4/64 της infoquest έχει 100 ευρώ διαφορά. Είναι τεράστιο ποσό!
Εφόσον πάς προς infoquets (προφανώς για την εγγύηση) και πιάνεις τα 270 ευρώ, τότε με το ποσό αυτό μπορείς από Skroutz να πάρεις πολύ καλύτερες συσκευές από το Rn4x (πλήν μπαταρίας που δεν το πιάνει κανένας) και με κάλυψη εγγύησης απευθείας από την αντιπροσωπία.
Τρομερή συσκευή το Rn4x αλλά όχι για 270 ευρώ.
![]()
Μια και συγκρινεις την τιμη των 270 ευρω απο αντιπροσωπεια με την καλυτερη τιμη απο σκρουτζομαγαζο μπορεις να αναφερεις 2 καλύτερες συσκευές με κάλυψη εγγύησης απευθείας από την αντιπροσωπία στα 270 ευρω;
Εάν έφτανα σε αυτά τα χρήματα και ήθελα εγγύηση από αντιπροσωπία θα πήγαινα σε:Ο/H giannakis1975 έγραψε:
Μια και συγκρινεις την τιμη των 270 ευρω απο αντιπροσωπεια με την καλυτερη τιμη απο σκρουτζομαγαζο μπορεις να αναφερεις 2 καλύτερες συσκευές με κάλυψη εγγύησης απευθείας από την αντιπροσωπία στα 270 ευρω;
Αυτή εχω εγώ... Την πήρα από amazon και μου ήρθε σε πιο fancy κουτί. Happy.Ο/H msdx έγραψε:
Πολύ ωραία θήκη ωραία αίσθηση στο χέρι στο σκρουτζ ξεκινάει απο τα 8.50. Δεν περίμενα τέτοια ποιότητα σε oem θήκη.
imgur.com/gallery/4J1aL
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην iJohnnyCash: Typo ().