Για υποστηριξη, ελληνικα, sd, 800αρα μπαντα και αυτονομια το redmi note 4x. Για καμερα και βαρυ gaming το cool 1.Ο/H takis19821982 έγραψε:
Γεια και απο εμενα...ειμαι μεταξυ redmi note 4x και letv cool1 για αγορα...Ποιο προτεινετε?υπαρχει καποιος κατοχος και των δυο>?Συγκριση σε καμερα?Ευχαριστω
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H Antretng έγραψε:
800αρα μπαντα και αυτονομια το redmi note 4x
Στο cool έχω Ελληνικα και δουλεύει απροβλημάτιστα.. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H Antretng έγραψε:
Σωστα. Προφανως και εννοουσα το global αλλα αν ο αλλος δεν γνωριζει μπορει οντως να τον μπερδευα. -
Με την ίδια συσκευή έχει κάποιος mi band 2; έχω κάποιες απορίες
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H nasosto έγραψε:
Ο/H msdx έγραψε:
Ο/H nasosto έγραψε:
Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα.
Ο ήχος του ακουστικού φαίνεται αδύναμος. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βελτιωθεί.
Ευχαριστώ.
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H bilias78 έγραψε:
Εμενα μετα απο το update XTRV_7.6.22, παντα απο το TWRP και κατα την εισαγωγη στη αρχικη οθονη, με εβαλε να ξανακανω τις πρωτες βασικες ρυθμισεις και να κανω recovery ολες τις εφαρμογες απο το Mi cloud.
Γιατι εγινε αυτο? Οσα updates κι αν εχω κανει, δεν συνεβει ξανα..
-
καλησπερα , φιλος θελει να αγορασει το redmi note 4x 4/64. η αγορα θα γινει λογικα απο εξωτερικο.
απο που προτεινεται να γινει η αγορα και υπαρχει κατι να προσεξω ?
ευχαριστω εκ των προτερων -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H Antretng έγραψε:
-
Παιδιά εμένα ανάλογα την έκδοση του mi unlock μου βγάζει και διαφορετικό μήνυμα. Μια να περιμένω 72ωρες αν κατάλαβα καλά η αλλά couldn't verify device και άλλο ένα ακόμα. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχουν στείλει ακόμα επιβεβαίωση ( δοκίμασα εγώ γιατί διάβασα σε κάποιους δεν πήγε μήνυμα και αν δεν έχει εγκριθεί δεν μπορείς να κάνεις κάτι με το mi unlock εμένα να εχθές δεν έμπαινε πριν κάνω αίτηση) η πρέπει να βάλω dev που όπως ανέφερα πιο πριν ν δεν με αφήνει;
-
@msdx Αν εκεί που έκανες την αίτηση, σου βγάζει τώρα να κατεβάσεις το mi unlock η αίτησή σου έχει εγκριθεί.
Σε αυτή την περίπτωση περιμένεις τις ώρες που σου λέει. Αν δεν σε αφήνει, περιμένεις την έγκριση ή δοκιμάζεις μέχρι να σε αφήσει να το κατεβάσεις. -
Κανονικά με αφήνει αλλά βγάζει διαφορετικά errors η κάθε version που βάζω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα