Οκ.. Το κινητό το βαζω για φορτιση οταν παει 20% και το αφηνω ως το 100%.. Σωστα το κανω;
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Εχω πει απο τον φιλο takisfrag που εχει διαβασει στο ευρωπαικο φορουμ λεει οταν παει 20% μεχρι 95-97%
-
Και πιο κάτω από 90%...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Οκ ευχαριστώ πολύ!
-
-
Καμια αλλη εφαρμογη για ραδιο κανονικο οχι μεσω ιντερνετ εχουμε;
Ειναι χαλια η δικια του και δεν εχει και rds -
Παιδιά καλησπέρα.. Παρέλαβα κ εγώ αλλά θ ασχοληθώ περισσότερο το σκ με ξεκλειδωματα, φλασαρίσματα κλπ που θα έχω χρόνο. Αρχικά έχω κάποιες ερωτήσεις. Έρχομαι απο Lg G2 κ γενικά έχω κάποια εμπειρία σε φλασαρίσματα κλπ.. Έχω stable global όπως θα δείτε στο επισυναπτώμενο.
1) Στο G2 οι roms που περνάγαμε ήταν απο ιάφοορους developers. Εδώ διάβασα ότι είναι όλες απο xiaomi με την διαφορά οτι οι dev περιλαμβάνουν μελλοντικά updates και δεν είναι σταθερές.
2) Υπάρχει λόγος να πάω σε κάποια dev αν δεν έχει θέμα το κινητό?
3) Τα updates έρχονται αυτόματα?
4) Διάβασα οτι πλέον τα κινητά της xiaomi έρχονται με ξεκλειδωτο bootloader. Ισχύει?
5) Πως μπορώ να ξεκλειδώνω το κινητό να εμφανίζεται κατυθείαν η αρχικη οθόνη κ όχι κάποιο θέμα?
Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων! -
Γεια σας φίλοι μου.
Έχω την 7.6.25.
Οι 7.6.29 και 7.6.29 ARΩMA, έχουν διαφορές; Και αν ναι, ποια από τις δύο προτείνετε να βάλω; -
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Διότι...
Με τρομάζει ο τρόπος εγκατάστασης, το aroma script που δεν ξέρω τι είναι και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν διαφορές.
Διάβασμα και προσευχή... -
-
Ο/H Tziminhio έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα.. Παρέλαβα κ εγώ αλλά θ ασχοληθώ περισσότερο το σκ με ξεκλειδωματα, φλασαρίσματα κλπ που θα έχω χρόνο. Αρχικά έχω κάποιες ερωτήσεις. Έρχομαι απο Lg G2 κ γενικά έχω κάποια εμπειρία σε φλασαρίσματα κλπ.. Έχω stable global όπως θα δείτε στο επισυναπτώμενο.
1) Στο G2 οι roms που περνάγαμε ήταν απο ιάφοορους developers. Εδώ διάβασα ότι είναι όλες απο xiaomi με την διαφορά οτι οι dev περιλαμβάνουν μελλοντικά updates και δεν είναι σταθερές.
2) Υπάρχει λόγος να πάω σε κάποια dev αν δεν έχει θέμα το κινητό?
3) Τα updates έρχονται αυτόματα?
4) Διάβασα οτι πλέον τα κινητά της xiaomi έρχονται με ξεκλειδωτο bootloader. Ισχύει?
5) Πως μπορώ να ξεκλειδώνω το κινητό να εμφανίζεται κατυθείαν η αρχικη οθόνη κ όχι κάποιο θέμα?
Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Δες το changelog τους και αν σε ενδιαφέρει ορμάς...
2) Κανένας, από την στιγμή που είσαι με official
3) Μόνο με official rom, τα υπόλοιπα τα φλασάρουμε μόνοι μας όπως κάνουμε σε όλες τις συσκευές (όχι μόνο στις xiaomi)
4) Αν είναι αγορασμένο από κατάστημα infoquest, εννοείτε πως όχι. Αν είναι από skroutz ή εξωτερικό, πολύ πιθανόν αλλά όχι δεδομένο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα