Σ' ευχαριστώ πολύ! Επίσης, για rootaρισμα θέλει ξεκλείδωμα booloader ετσι? Με ξεκλείδωτο bootloader χάνουμε εγγύηση τελικά?Ο/H vaskef69 έγραψε:
1) Custom roms είναι miui based πού αναβαθμίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα,με τα υπέρ τους και τα κατά τους, aosp-aokp-cm κλπ θα βρεις στο xdaΔες το changelog τους και αν σε ενδιαφέρει ορμάς...Ο/H Tziminhio έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα.. Παρέλαβα κ εγώ αλλά θ ασχοληθώ περισσότερο το σκ με ξεκλειδωματα, φλασαρίσματα κλπ που θα έχω χρόνο. Αρχικά έχω κάποιες ερωτήσεις. Έρχομαι απο Lg G2 κ γενικά έχω κάποια εμπειρία σε φλασαρίσματα κλπ.. Έχω stable global όπως θα δείτε στο επισυναπτώμενο.
1) Στο G2 οι roms που περνάγαμε ήταν απο ιάφοορους developers. Εδώ διάβασα ότι είναι όλες απο xiaomi με την διαφορά οτι οι dev περιλαμβάνουν μελλοντικά updates και δεν είναι σταθερές.
2) Υπάρχει λόγος να πάω σε κάποια dev αν δεν έχει θέμα το κινητό?
3) Τα updates έρχονται αυτόματα?
4) Διάβασα οτι πλέον τα κινητά της xiaomi έρχονται με ξεκλειδωτο bootloader. Ισχύει?
5) Πως μπορώ να ξεκλειδώνω το κινητό να εμφανίζεται κατυθείαν η αρχικη οθόνη κ όχι κάποιο θέμα?
Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
![]()
2) Κανένας, από την στιγμή που είσαι με official
3) Μόνο με official rom, τα υπόλοιπα τα φλασάρουμε μόνοι μας όπως κάνουμε σε όλες τις συσκευές (όχι μόνο στις xiaomi)
4) Αν είναι αγορασμένο από κατάστημα infoquest, εννοείτε πως όχι. Αν είναι από skroutz ή εξωτερικό, πολύ πιθανόν αλλά όχι δεδομένο
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
-
-
Καλησπέρα σας, καινούριο μέλος εδώ και αρχικά να πω πως έχετε κάνει φοβερή δουλειά με το φόρουμ!!
Στην ερώτησή μου λοιπόν.
Η κοπέλα μου, έπειτα από δικιά μου πρόταση, αγόρασε το Xiaomi Redmi Note 4 με τον Snapdragon (3 ram/32 rom).
Το κινητό το έχει 8 μέρες και της αρέσει αρκετά. Μπαταρία φοβερή άνετα κρατάει 2 μέρες, η κάμερα του για φωτογραφίες είναι πολύ καλή αν αναλογιστούμε και την τιμή του κινητού, το μόνο που δεν έχει συνηθίσει ακόμη είναι το Miui.
Τα δύο παράπονα που έχω από το κινητό είναι η εγγραφή βίντεο και η ηχογράφηση.
Το πρόβλημα που έχω είναι πως στο Messenger, και τα voice messages και τα video ο ήχος τους είναι πάρα πολύ κακός.
Στην αρχή νόμιζα πως το θέμα ήταν το κινητό, αλλά δοκίμασα το recording και τον ήχο στα video στο Viber και ο ήχος ήταν σεβαστός. Σίγουρα όχι τόσο καλός σε ποιότητα, αλλά άνετα καταλαβαίνεις ο άλλος τι λέει.
Στο messenger όμως στο βίντεο με το ζόρι ακούς ήχο και αυτόν σε μεγάλη παραμόρφωση και σε voice message υπάρχει ψαλιδισμός και γενικά "κουράζεσαι" για να καταλάβεις τι λέει το μήνυμα.
Έχετε κάποια ιδέα τι φταίει και τι μπορώ να κάνω? -
Να ρωτησω απο nougat dev μπορω να γυρισω σε 8.2.10 με το mi flash?
-
-
ναι ξεκλειδωτος ειναι
-
-
Μπορείς ναι δες εάν έχεις άδεια σε ισχύ αν και εφόσον είναι πρόσφατη θα είσαι οκ
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-