Stable , είναι κ αυτή που σου ήρθε. Κ εμενα αυτή είχε έρθει χτες.την έκανα.κ τωρα ειμαι με την δικιά μας Ελληνική Dev. Κ ησύχασα
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H loran έγραψε:
Εδώ και λίγες μέρες που έβαλα cosmote μου εμφανίζει ενα μήνυμα κάθε λίγο που λέει συνδεθείτε στο δίκτυο ή κάτι τέτοιο, παρόμοιο με τα δίκτυα WiFi που δεν έχεις ιντερνετ. Είναι εκνευριστικό να στο πετάει συνέχεια. Γνωρίζετε μήπως τι μπορώ να κάνω για να μην εμφανίζεται;
Όταν το πατάω με πηγαίνει στο σάιτ της cosmote που λέει το υπόλοιπο κλπ.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Όταν σου τελειωνουν τα mb και συνήθως έχεις κάρτα οχι σύμβολαιο ή cosmote σε πετάει στην σελίδα της να αγόρασεις κάποιο πακέτο...Αν βάλεις κάρτα δ θα στο βγάζει...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μην αγχώνεσαι nightly θα κατέβαζες και μπορεί να ήταν προβληματική rom. Πήγαινε στην Εφαρμογή Ενημερώσεις - στις τρεις τελείες πάνω δεξιά πάτησε και κάνε επιλογή την Λήψη ενημέρωσης μήπως σε δώσει την 8.5.4.0. Αλλιώς ψάξε στον en.miui.com/devices/Redmi Note 4 μήπως παίζει κάποιο link για να την κατεβάσεις. @polis4gr
-
Δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση; Καταντάει βαρετό. Κάρτα δεν βάζω συχνάΟ/H sarakats85 έγραψε:
Ο/H loran έγραψε:
Εδώ και λίγες μέρες που έβαλα cosmote μου εμφανίζει ενα μήνυμα κάθε λίγο που λέει συνδεθείτε στο δίκτυο ή κάτι τέτοιο, παρόμοιο με τα δίκτυα WiFi που δεν έχεις ιντερνετ. Είναι εκνευριστικό να στο πετάει συνέχεια. Γνωρίζετε μήπως τι μπορώ να κάνω για να μην εμφανίζεται;
Όταν σου τελειωνουν τα mb και συνήθως έχεις κάρτα οχι σύμβολαιο ή cosmote σε πετάει στην σελίδα της να αγόρασεις κάποιο πακέτο...Αν βάλεις κάρτα δ θα στο βγάζει...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
στο παρακάτω νήμα Got new update of V8.5.4.0.NCFMIED Nightly..!!!! - Redmi Note 4 - Xiaomi MIUI Official Forum έχει το link για download.
(miui_HMNote4XGlobal_V8.5.4.0.NCFMIED_c0c5733b02_7.0.zip) -
Πάτησε παρατεταμένα επάνω σε αυτήν την προτροπή και απενεργοποίησε τις αναδυόμενες ειδοποιήσειςΟ/H loran έγραψε:
Δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση; Καταντάει βαρετό. Κάρτα δεν βάζω συχνάΟ/H sarakats85 έγραψε:
Ο/H loran έγραψε:
-
Ο/H loran έγραψε:
Ο/H loran έγραψε:
Από τη στιγμή που δ βάζεις κάρτα γιατί έχεις ανοιχτά τα δεδομένα??κλείσε τα δεδομένα και άσε ανοιχτό μόνο το wifi!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ευχαριστώ για το link!Ο/H spideman3 έγραψε:
στο παρακάτω νήμα Got new update of V8.5.4.0.NCFMIED Nightly..!!!! - Redmi Note 4 - Xiaomi MIUI Official Forum έχει το link για download.
(miui_HMNote4XGlobal_V8.5.4.0.NCFMIED_c0c5733b02_7.0.zip)
Xiaomi Redmi Note 4 Global -
-
Αχαχαχαχα αλίμονο! ΠΑΟΚ - ΙΡΑΝ - ΚΑΜΠΟΤΖΗ - ΒΙΕΤΝΑΜΟ/H spideman3 έγραψε:
Χαίρομαι που σε βοήθησα για έναν ακόμα λόγο: τα τέσσερα αυτά ιερά γράμματα ΠΑΟΚ @polis4gr
Xiaomi Redmi Note 4 Global -
Αξίζει η αλλαγή στην 8.5.4.0 global stable μόνο και μόνο για τη nougat ή καλύτερα να περιμένουμε την miui 9 global stable που θα είναι με nougat; Υπάρχει βέβαια και η λύση Xtrv miui 9 dev...
-
καλημερα στην ομαδα. βλεπω σημερα δοθηκε σε καποιους η αναβαθμιση ..miui 9 global 7.8.10 beta.θα εχουμε αντιστοιχη Ελληνικη αμεσα??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα