Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H mikekastam έγραψε:
Ευχαριστώ για τη βοήθεια
flashing guide
---> MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
Αν δεν δουλέψει τότε καλύτερα να ξεκλειδώσεις τον bootloader και να περάσεις την προηγούμενη fastboot rom -
Παιδιά τα ονόματα των επαφών που δεν τις εχω περασμένες με 0030 δεν μου τα εμφανίζει στα μντα. Τι κάνουμε γι αυτό? Πρέπει να τις περάσω όλες με 0030? Ευχαριστώ.
-
Το ειχα διαβασει προ ημερων . βαλε απο το Playstore το number fixer , θεσε ως αναζητηση τα 10 ψηφια και σε αυτα που θα σου βγαλει βαλε να προσθεσει το +30 .
-
Ο/H Tziminhio έγραψε:
Παιδιά τα ονόματα των επαφών που δεν τις εχω περασμένες με 0030 δεν μου τα εμφανίζει στα μντα. Τι κάνουμε γι αυτό? Πρέπει να τις περάσω όλες με 0030? Ευχαριστώ.
Ναι για να τα εμφανίζει πρέπει να έχουν τον κωδικό χώρας.
Κατεβάζεις το "Number Fixer" και διορθώνεις αυτόματα όλες τις επαφές σου.
Δες και εδώ : Οδηγός χρήσης για το "Number Fixer" -
Ευχαριστώ παιδιά.
-
Η τροποποίηση του build.prop για ενεργοποίηση του api2 πρέπει να γίνεται μετά από κάθε update της rom
Μόλις έβαλα την 7.8.17 το build.prop επανήλθε στην κανονική του έκδοση και σταμάτησε να λειτουργεί η google camera.
Αν υπάρχει κατεβασμένη η εφαρμογή δεν σου παίρνει πάνω από 10 δευτερόλεπτα και 1 επανεκκίνηση για να το διορθώσεις ξανά. -
Ηρθα απο official global 8.5.4.0 (nougat) σε 7.8.17 και βλεπω οτι υστερει αρκετα προς το παρον. Περαν απο καποια τυχαια παγωματα (οταν κανω εκκαθαριση της μνημης), χειροτερεψε αρκετα το multitasking. Επιπλεον μου φαινεται πιο αργο. Εν αναμονη του επομενου update προσωπικα
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Ηρθα απο official global 8.5.4.0 (nougat) σε 7.8.17 και βλεπω οτι υστερει αρκετα προς το παρον. Περαν απο καποια τυχαια παγωματα (οταν κανω εκκαθαριση της μνημης), χειροτερεψε αρκετα το multitasking. Επιπλεον μου φαινεται πιο αργο. Εν αναμονη του επομενου update προσωπικα
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Πήγες από MIUI 8 σε 9 γι' αυτό. Το 9 έχει πολύ δρόμο ακόμα για optimizations, δεν είναι έτοιμο προς "κατανάλωση".
. Λογικα μεχρι να φτασει να βγει η πρωτη (ή ακομα και δευτερη) stable θα υστερει αρκετα
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Πραγματικά ισχύει..
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπερα,
Εχω το redmi note 4 SD 64gb με miui global stable 8.5
Εχω προβλημα με το hotspot συνδεετε κανονικα απλα δεν μπενει στο internet η συσκευη που εχω συνδεσει ενω λειτουργουν τα mb κανονικα
Εχω vodafone και απο τι εχω ψαξει ειναι συχνω φενομενω αυτο σε πολλα κινητα
Πριν κατι βδομαδες λειτουργουσε κανονικα το hotspot tethering τωρα ισως μετα το update που εγινε σε 8.5 να εχει αυτο το θεμα
Αν καποιος εχει καποια ευκολη λυσει ευχαριστω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα