Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούκατάλαβα !!.... φέξε μου & γλίστρησα !!Ο/H NasDriver έγραψε:
Γνωστό παλιό bug της Global, λογικά σε επόμενη αναβάθμιση θα το φτιάξουν
Google Maps ("Χάρτες"). Και επικουρικά (για κάποιες περιπτώσεις μόνο) εγκατεστημένο και το Here Maps που είναι δωρεάν (αν και κάνει ορισμένες φορές για κάποιες διαδρομές από αψυχολόγητη έως εντελώς γελοία δρομολόγηση). Τίποτα άλλο δεν χρειάζεται. Το Google Maps έχει φύγει πολύ μπροστά πλέον και δεν μπορούν να το ανταγωνιστούν οι υπόλοιποι.Ο/H Darap21 έγραψε:
Τα είχα κάνει με το πρόγραμμα π έχει η ρομ αλλά τελικά δεν είχαν γίνει όλα.. Το ξανά έκανα και έγιναν όλες.. Κανένα καλό GPS παίζει? Εγώ ξέρω το navigon που είχα και στα παλιά μου κινητά.. το navigon το είχα βρει σπασμένο τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει και δεν θυμάμαι από που το είχα κατεβάσει
Προσυπογραφω , απο το να ψαχνω συνεχεια για νεοτερες εκδοσεις χαρτων και εφαρμοφων κατεληξα στους χαρτες της google απο τη στιγμη που κατεβαζεις οτι περιοχη θες offline και με δεδομενα μπορεις να λαβεις την κινηση .Ο/H 8@nos έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
@mankap δεν παίζω καθόλου με τον πόνο σου, μάλιστα είμαι και πολύ σοβαρός...![]()
κοίταξα στο δικό μου με την Ελληνική κ τις είδα στο Ελληνικό Αλφάβητο τις επαφές, γι αυτό στο πρότεινα.. :evil
Να δω πως θα καταφέρω ο άσχετος ,να βάλω την ελληνική !!
χμμ ,με βρήκατε μικρό & με δουλεύετε !!!!Ο/H makis1024 έγραψε:
Καθόλου σε μπελάδες, μπορείς να αλλάξεις μάλιστα εσύ τη διαδρομή όπως τη θέλεις (πχ να αποφύγεις δρόμο ή να ακολουθήσεις άλλη διαδρομή)αρκεί να δεις απ'την αρχή ποια διαδρομή σου προτείνει και αν δεν συμφωνείς για κάποιο λόγο απλά την αλλάζεις.Ο/H cranton έγραψε:
Sorry αλλά οι χάρτες της Google είναι ίσως η καλύτερη λύση για πλοήγηση εντός πόλεων ή μεγάλων οδικων αρτηριών. Αν σχεδιάζεις εκδρομή μέσα από μικρούς επαρχιακούς δρόμους, βουνά κλπ, η δρομολόγηση που κάνει μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες. Αυτό μπορεί να είναι ένας χωματόδρομος μια ζώνη περιορισμένης κυκλοφορίας κλπ. Δεν μπορείς να του πεις "απέφυγε αυτόν το δρόμο, αυτήν την περιοχή". Είναι σχεδόν πάντα ενημερωμένοι με live traffic, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορούν να αντικαταστησουν πλήρως τα προγράμματα πλοήγησης.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk