Τα είχα κάνει με το πρόγραμμα π έχει η ρομ αλλά τελικά δεν είχαν γίνει όλα.. Το ξανά έκανα και έγιναν όλες.. Κανένα καλό GPS παίζει? Εγώ ξέρω το navigon που είχα και στα παλιά μου κινητά..
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H Darap21 έγραψε:
Τα είχα κάνει με το πρόγραμμα π έχει η ρομ αλλά τελικά δεν είχαν γίνει όλα.. Το ξανά έκανα και έγιναν όλες.. Κανένα καλό GPS παίζει? Εγώ ξέρω το navigon που είχα και στα παλιά μου κινητά..
Επί πληρωμή το Sygic
Τα έχω δουλέψει και τα δύο
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Συμφωνώ το Here maps, η αν βρεις το Navigon είναι πολύ καλά για το GPS σου.
-
Τα είχα κάνει με το πρόγραμμα π έχει η ρομ αλλά τελικά δεν είχαν γίνει όλα.. Το ξανά έκανα και έγιναν όλες.. Κανένα καλό GPS παίζει? Εγώ ξέρω το navigon που είχα και στα παλιά μου κινητά.. το navigon το είχα βρει σπασμένο τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει και δεν θυμάμαι από που το είχα κατεβάσει
-
Σου απάντησα πιο πάνω κατέβασε το Here maps από το Google Play και είσαι έτοιμος, το Navigon το έχω σπασμένο εγώ αυτό δουλεύω αλλά απαγορεύεται η ανάρτηση και η διακίνηση υλικού του.
-
Θα παρακαλούσαμε να σταματήσουν οι συζητήσεις σχετικά με Παράνομο-Κλεψίτυπο Λογισμικό
-
-
Deleted
-
-
Γνωστό παλιό bug της Global, λογικά σε επόμενη αναβάθμιση θα το φτιάξουν
-
....βάζοντας Ελληνική....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αλλάζεις τις επαφές στα ..αγγλικά :p
Xiaomi Redmi Note 4 Global
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-