Δεν είναι δυνατό να μη σου έχει ξανατύχει. Η απαίτηση ή όχι ΡΙΝ της κάρτας SIM κατά την είσοδο αποθηκεύεται στην κάρτα και όχι στο τηλέφωνο. Που σημαίνει ότι αν σε μια SIM είναι ενεργοποιημένη η απαίτηση ΡΙΝ σε όποια συσκευή και να βάλεις αυτή τη SIM θα ζητάει εισαγωγή ΡΙΝ. Αν πάλι δεν είναι ρυθμισμένη να ζητάει ΡΙΝ, δεν θα το ζητήσει ποτέ και σε καμία συσκευή. Κάτι έχεις μπερδέψει...Ο/H charis232 έγραψε:
Και παλι σε ευχαριστω φιλε μου ξεκλειδωσα την sim, οντως απλο αλλα δεν μου ειχε ξανατυχει.Ο/H 8@nos έγραψε:
Δηλαδή για να καταλάβω, δεν θες να σου ζητάει pin η sim όταν ανοίγεις το κινητό?
Αν ναι είναι πολύ απλό, πας Ρυθμίσεις==> Πρόσθετες ρυθμίσεις ==> Ασφάλεια & απόρρητο ==> εκεί που λέει κλείδωμα κάρτας sim, επιλέγεις τη κάρτα σου και απενεργοποιείς το κλείδωμα![]()
Όσο για να μπορέσεις να περάσεις twrp και να γίνεις root πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader και ναι αφού έχουν περάσει 30 μέρες μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον ίδιο λογαριασμό Mi.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
@charis232 Τίποτα φίλε μου!!
Βασικά το περίεργο είναι να μην ζητάει pin, όχι το να ζητάει
Άμα δεν βάζεις pin ούτε κωδικό ξεκλειδώματος οθόνης, το μόνο που μένει είναι να γράψεις στην οθόνη μπροστά μπροστά ή σε χαρτάκι από πίσω και το κωδικό του Mi λογαριασμού σου και θα είσαι η χαρά του κλέφτη
Για τις 72 ώρες πλέον είναι φυσιολογικόOpen-source is the future -
Ο/H 8@nos έγραψε:
@charis232 Τίποτα φίλε μου!!
Βασικά το περίεργο είναι να μην ζητάει pin, όχι το να ζητάει
Άμα δεν βάζεις pin ούτε κωδικό ξεκλειδώματος οθόνης, το μόνο που μένει είναι να γράψεις στην οθόνη μπροστά μπροστά ή σε χαρτάκι από πίσω και το κωδικό του Mi λογαριασμού σου και θα είσαι η χαρά του κλέφτη
Για τις 72 ώρες πλέον είναι φυσιολογικό ;
.
Για το 72 ωρες,δεν ξερω τι γινεται ,το MiMax to ξεκλειδωσα αμεσως,θα δουμε. -
Χαχαχα οκ!! Μην ανησυχείς για τις ώρες είναι φυσιολογικό συμβαίνει σε όλους πλέον.... είναι νέα κόλπα της xiaomiOpen-source is the future
-
Ο/H 8@nos έγραψε:
Χαχαχα οκ!! Μην ανησυχείς για τις ώρες είναι φυσιολογικό συμβαίνει σε όλους πλέον.... είναι νέα κόλπα της xiaomi
-
Τίποτα φίλε μου, να 'σαι καλά!Open-source is the future
-
Αφου μας άφησε με πολλά προβλήματα το σουπερ ντουπερ rn3pro εγινα ευτυχής κατοχος του rn4 pro 4/64 global..το πηρα με 8.5.8 stable global και ξεκλειδωσα και περασα την global dev aroma 7.9.21 αφου για την επόμενη διαβασα πολλα θέματα με την μπαταρία...το θεμα ειναι οτι φορτισα κλειστο στο 15 % και το πρωι το άνοιξα και ειχε 73% μπαταρία και μετα απο επανεκκίνηση ειναι bug της ρομ η εκατσε η φάση;Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
-
Τελικά πως διορθώνεται το πρόβλημα με το tethering γνωρίζουμε;
Από ότι φαίνεται το έχω και εγω και ενώ συνδέεται δε δίνει data στην άλλη συσκευή.
Είμαι με τη τελευταία Global Stable.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H vassar έγραψε:
Μια βοηθεια γιατι κολλησα.Ξεκλειδωσα μολις τωρα κανονικα τον bootloader,εβαλα
TWRP για το κινητο,αλλα δεν εκανα install την ROM την ελληνικη και στο booting
κολλαει στο MI,
.Μπαινω στο νεο TWRP κανονικα.Εβαλα την ελληνικη ROM σε στικακι usb αλλα το
TWRP δεν "βλεπει" το στικακι ωστε να κανω install ROM, αν ξερει καποιος με ποια
διαδικασια μπορω να κανω install την Ελληνικη ROM απο το laptop? που εχω "κατεβασει"?
Ευχαριστω
-
Ενώ είσαι σε TWRP συνδέσε το κινητό στον υπολογιστή και θα το αναγνωρίσει σαν αποθηκευτικό χώρο
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ενώ είσαι σε TWRP συνδέσε το κινητό στον υπολογιστή και θα το αναγνωρίσει σαν αποθηκευτικό χώρο
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα