Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
-
Ο/H makisfz έγραψε:
Ολα τα αλλα εκτος το system
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H c3250nik έγραψε:
Εχω ενα θεμα με το Viber και το ειχα και με το RedmiNote3 Pro (Kate) οταν με καλουν δεν ακουγετε,ειναι σαν να το εχω στο αθορυβο!!!!! θελει καποια ρυθμηση εξτρα μηπως ???
Ευχαριστω
Ο/H InanimateObject έγραψε:
Μετά το update σε MIUI 9, μου λέει no sim. Φτιάχνει μετά από restart μετά πάλι το ίδιο. Έχει κανένας άλλο το ίδιο πρόβλημα?
-
Την ενημέρωση που εβγαζε στη nottification bar οταν φορτιζόταν η συσκευή και πόσο χρόνο θέλει και έκανε για να φορτίσει, γιατί δε την εμφανίζει στη MIUI 9. Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση για να εμφανιστεί;
Εσάς την εμφανίζει;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έχω την τελευταία ρομ (7.11.9) με magisk. Έχω βάλει magisk hide στο cosmote TV go όπως παραθέτω και στις φωτογραφίες αλλά μου βγάζει πάλι ότι η συσκευή είναι rooted. Τι άλλο πρέπει να κάνω;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημερα και καλη κυριακη!Θα ηθεκλα λιγο μια διευκρινηση σχετικα με το edl mode στον mido.Σε kenzo και kate και γενικα σε αλλα xiaomi ξερω οτι δουλευε αψογα με τους σωτηριους οδηγους σας που μας εχετε σωσει αλλα και μπορουμε και πειραματιζομαστε με αλλες ρομ και γενικα μοντες αλλα διαβασα οτι πλεον η xiaomi(!?) το εχει κλειδωσει και αυτο πλεον!!Ισχυει και σε mido?ειναι οντως αληθεια η απλα δεν το καταφεραν καποιοι και ειπαν οτι πχ το κλειδωσε η xiaomi εχουμε λυση σε αυτο?Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
-
Καλημέρα, το έχει κλειδώσει. Για να το γυρίσεις σε edl η με καλώδιο deep flash cable αν και αυτό σε πολλές περιπτώσεις δεν το γυρίζει, η καλύτερη λύση είναι το test point
Redmi note 3 pro -
Επίσης το mido, αν έχει ξεκλείδωτο bootloader, γυρίζει σε edl μέσα από fastboot mode με την εντολή fastboot oem edl
-
καλησπερα ειμαι νεο μελος στιν ομαδα θελω να ρωτησω σχετικα με τις rom του redmi note 4x εχω τις official room του κινητου που κανουν αυτοματα update θελω να επεξεργαστω τιν rom του κινητου και θελω να μαθω αν αξιζει να αφησω τις official ή να περασω καποια αλλη rom να μου προτεινετε το κινητο ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα.
Ευχαριστο και sorry για τα greeklish.. -
Πρώτα γράψε στα ελληνικά να καταλάβουμε τι ακριβώς θέλεις και δεύτερον ανέβασε ένα screenshot από το Σχετικά με το τηλέφωνο εκεί που λέει Miui έκδοση.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα