Έχω πρόβλημα με το ηχείο του κινητού τι πρέπει να κάνω για να το διορθώσω το πρόβλημα;
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
-
καλησπέρα φίλοι μου. Ειμαι κάτοχος του εν λόγω κινητού μερικούς μήνες τωρα και σχεδον απο τοτε που το αγόρασα έκανε update σε miui 8 και τωρα που εκανε update σε miui 9 αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα με την κάρτα μνήμης. Σχεδον 9/10 φορες που θα κανω reboot μολις το τηλέφωνο ανοίξει μου βγαζει σφαλμα."SD card is corrupted."
Μερικές φορες οταν κανω επανεκκίνηση στο καπάκι το σφαλμα δεν ξαναβγαίνει αλλα τις περισσότερες φορές πρεπει να κανω format την καρτα και φυσικα να ξαναπεράσω ολα οσα είχα αποθηκευμένα. Εχω (σχεδόν) αποκλείσει το ενδεχόμενο να φταίει η κάρτα γιατι οταν ειναι σε λειτουργία και δεν κανω reboot δουλεύει αψογα. Ειναι γνωστό πρόβλημα και αν ναι εχει βρεθεί λύση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για το μεγάλο ποστ. -
Δες εδώ ίσως κάνεις δουλεια
How to Repair/Fix a Corrupt SD Card - Tech - Mi Community - Xiaomi
=============== Νοε 13th 2017, 3:43pm ===============
Redmi 4x files on sd card corrupt - Redmi 4X - Xiaomi MIUI Official Forum -
με την τελευταια ειμαι τωρα παιζει σωστα το ηχειο.
-
Καλησπέρα. Μετά από αναβάθμιση ota σε miui 9 official global 9.03 έχω κακή ποιότητα κλήσεων. Ενώ εγώ ακούω τέλεια με αυτόν που μιλάω ο άλλος ακούει πολύ χάλια με βουητό και χαμηλά. Όταν βάζω τα mi piston youth που έχω η κλήση γίνετε τέλεια όπως και πριν την αναβάθμιση. Ξαναπέρασα την αναβάθμιση από πάνω άλλη μια φορά αλλά χωρίς να βελτιωθεί η κατάσταση.
Παρόμοια εμπειρία ή κάποια λύση?
Ευχαριστώ Χρήστος redmi note 4 global mido -
Ο/H c3250nik έγραψε:
Εχω ενα θεμα με το Viber και το ειχα και με το RedmiNote3 Pro (Kate) οταν με καλουν δεν ακουγετε,ειναι σαν να το εχω στο αθορυβο!!!!! θελει καποια ρυθμηση εξτρα μηπως ???
Ευχαριστω
-
Ο/H c3250nik έγραψε:
Ο/H c3250nik έγραψε:
Εχω ενα θεμα με το Viber και το ειχα και με το RedmiNote3 Pro (Kate) οταν με καλουν δεν ακουγετε,ειναι σαν να το εχω στο αθορυβο!!!!! θελει καποια ρυθμηση εξτρα μηπως ???
Ευχαριστω
Όταν πατήσεις το κουμπί να σου ανοίξουν οι πρόσφατες εφαρμογές, θα πας εκεί που είναι το viber και θα τραβήξεις την εφαρμογή προς το κάτω για να σου βγάλει το λουκέτο
Sent from my iPad using Tapatalk -
Γιατι μου βγαζει μυνημα οτι δεν μπορεί να συνδεθεί με την καμερα οταν βαζω νυχτερινή λειτουργία στην κάμερα(hht);εχω σβήσει το hal3 απο το build.pro και ειμαι με μαμά καμερα miui. εκδοση xtrv 7.11.2 Android 7.0
Edit:Περασα ξανα την ρομ απο την αρχη και ολα οκ...αν και πρωτα εκανα εγκατασταση μεσα απο arΩma μονο την καμερα αλλα δεν εστρωσε οποτε ολα οκ!Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev -
Ο/H Vasilis Karvountzis έγραψε:
Ο/H c3250nik έγραψε:
Ο/H c3250nik έγραψε:
Ευχαριστω
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο/H c3250nik έγραψε:
Ο/H c3250nik έγραψε:
Ο/H c3250nik έγραψε:
Ευχαριστω
Δε χρειάζεται να μείνει ακίνητη, εφόσον μπήκε το λουκέτο είσαι οκ. Φαντάζομαι έχεις κάνει όλα τα απαραίτητα στις ρυθμίσεις της μπαταρίας για εξοικονόμηση για να μην κλείνουν οι εφαρμογές που θες να έχεις άμεσα ειδοποιήσεις (όπως το viber)...
Sent from my iPad using Tapatalk -
Ο/H c3250nik έγραψε:
Ο/H c3250nik έγραψε:
Ο/H c3250nik έγραψε:
Ευχαριστω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-