Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

• Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

Παιδιά εχει δοκιμασει κανείς τα tempered glass απο gearbest?
      Εχετε να μου προτείνετε κάποιο?

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
    • Παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση γιατι οι σελιδες ειναι τρομακτικες και συγνωμη αν εχει απαντηθει.
      Ειμαι σε miui9 και αφου εκανα update στην version την 9.0.3.0 εμφανιζε στον explorer ολους τους φακελους οπως pictures download prodcast κτλ.
      Με τις ρυθμισεις εκανα κατι και εξαφανιστηκαν .
      Δεν δειχνει καποιους φακελους στον explorer οπως πρεπει κανονικα.
      Ξερει καποιος τι γινεται?
    • RE: Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

Ο/H mula έγραψε:

Εγώ μετά από δοκιμή 2 διαφορετικων tempered από ebay κατέληξα στο 3 τώρα που είναι μικρότερο από την οθόνη και με κόλλα πάντου όχι μόνο γύρω γύρω και εφαρμόζει τέλεια αλλά δεν πιάνει όλη την οθόνη δυστυχώς.αν πιάνει όλη την οθόνη θα κάνει στη μέση μια κηλίδα (rainbow effect). οποίος άλλος έχει βρει κάτι καλό ας το γράψει!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • RE: RE: Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

Ο/H sarakats85 έγραψε:

Ο/H mula έγραψε:

Εγώ μετά από δοκιμή 2 διαφορετικων tempered από ebay κατέληξα στο 3 τώρα που είναι μικρότερο από την οθόνη και με κόλλα πάντου όχι μόνο γύρω γύρω και εφαρμόζει τέλεια αλλά δεν πιάνει όλη την οθόνη δυστυχώς.αν πιάνει όλη την οθόνη θα κάνει στη μέση μια κηλίδα (rainbow effect). οποίος άλλος έχει βρει κάτι καλό ας το γράψει!

Αυτό έχω και είναι τέλειο αλλά ελαφρώς μικρότερο Tempered Glass Screen Protector Film for Xiaomi Mi2 Mi3 Mi4C Mi5 Red Mi Note 2 3 | eBay

• Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
    • Εχω μια απορία γενική βέβαια..ειναι ενα icon pack απο το en.miui.com το oriorio live icon pack το οποίο ειναι πολυ ωραιο,αλλα οταν παω να το κατεβάσω μου κατεβάζει ενα αρχειο κατάληξης .bin και οχι .mtz τι μπορώ να κανω για αυτό; ξέρει κανείς πως το κάνουν σε .mtz?

Edit:επειδη ημουν απο το κινητο δεν το κατεβαζε ως .mtz(?) τωρα απο pc μια χαρα για οποιον ενδιαφερεται

en.miui.com/thread-1131283-1-1.html
      Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
    • Καλησπέρα παιδιά!Χρησιμοποιεί κάνεις miui 9 stable;Η μπαταρία τι λέει,γιατί διαβάζω αρκετά αρνητικά και ότι πέφτει γρήγορα.Καμία σχέση με miui 8..
    • Διαφήμιση
    • Ο/H sharkimi έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά!Χρησιμοποιεί κάνεις miui 9 stable;Η μπαταρία τι λέει,γιατί διαβάζω αρκετά αρνητικά και ότι πέφτει γρήγορα.Καμία σχέση με miui 8..
      Εγώ διαφορά δεν είδα. Με miui 9 stable και εξοικονομηση μπαταρίας στο off είναι στο 80% από τις 8μιση το πρωι μεχρι τωρα που είναι 4μιση 8 ώρες με 3 ωρες σερφαρισμα
    • Ευχαριστώ φίλε μου.Πήγα να κάνω την αναβάθμιση το μεσημέρι και κάπου μπήκα και διάβασα και με αυτά που έλεγαν τρόμαξα,έλεγαν ότι πέφτει 2 φορές πιο γρήγορα.Μια χαρά είσαι με αυτή την μπαταρία απο 8μιση το πρωί.Μάλλον πολύ καλά.
    • Ο/H sharkimi έγραψε:

Ευχαριστώ φίλε μου.Πήγα να κάνω την αναβάθμιση το μεσημέρι και κάπου μπήκα και διάβασα και με αυτά που έλεγαν τρόμαξα,έλεγαν ότι πέφτει 2 φορές πιο γρήγορα.Μια χαρά είσαι με αυτή την μπαταρία απο 8μιση το πρωί.Μάλλον πολύ καλά.
      εγω δεν εχω δεδομενα απο την 8 γιατι το πηρα πριν τρεις μερες και εκανα αμεσως το update σε 9.
      Σιγουρα ομως τα παει τελεια αφου εβγαλα λιγο πανω απο 10 ωρες SOT και ειχε μπαταρια ακομα σχεδον 20%.
      Δεν μπορω να φανταστω κατι καλυτερο.
      Οσο για την αναμονη στο ρελαντι δεν καιει απολυτως τιποτα.
      Σαν χρηστης ειμαι μετριος δεν παιζω παιχνιδια αλλα ιντερνετ μουσικη βιντεο και γενικα ψαχουλεμα ....
    • Και εγώ παιχνίδια δεν παίζω.internet,κανα βίντεο τηλέφωνα και μηνύματα.Εχω την 8 ακόμη και με βγάζει 2 μέρες πολύ άνετα.Πιστέυω να έχω την ίδια απόδοση και με την 9.Από ταχύτητα σε βιντεάκια που έχω δει φαίνεται πιο γρήγορη η 9.Θα φανεί στην πράξη.
    • Διαφήμιση