Παιδιά εχει δοκιμασει κανείς τα tempered glass απο gearbest?
Εχετε να μου προτείνετε κάποιο?
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕγώ μετά από δοκιμή 2 διαφορετικων tempered από ebay κατέληξα στο 3 τώρα που είναι μικρότερο από την οθόνη και με κόλλα πάντου όχι μόνο γύρω γύρω και εφαρμόζει τέλεια αλλά δεν πιάνει όλη την οθόνη δυστυχώς.αν πιάνει όλη την οθόνη θα κάνει στη μέση μια κηλίδα (rainbow effect). οποίος άλλος έχει βρει κάτι καλό ας το γράψει!Ο/H mula έγραψε:
Αυτό έχω και είναι τέλειο αλλά ελαφρώς μικρότερο Tempered Glass Screen Protector Film for Xiaomi Mi2 Mi3 Mi4C Mi5 Red Mi Note 2 3 | eBayΟ/H sarakats85 έγραψε:
Εγώ μετά από δοκιμή 2 διαφορετικων tempered από ebay κατέληξα στο 3 τώρα που είναι μικρότερο από την οθόνη και με κόλλα πάντου όχι μόνο γύρω γύρω και εφαρμόζει τέλεια αλλά δεν πιάνει όλη την οθόνη δυστυχώς.αν πιάνει όλη την οθόνη θα κάνει στη μέση μια κηλίδα (rainbow effect). οποίος άλλος έχει βρει κάτι καλό ας το γράψει!Ο/H mula έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ διαφορά δεν είδα. Με miui 9 stable και εξοικονομηση μπαταρίας στο off είναι στο 80% από τις 8μιση το πρωι μεχρι τωρα που είναι 4μιση 8 ώρες με 3 ωρες σερφαρισμαΟ/H sharkimi έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά!Χρησιμοποιεί κάνεις miui 9 stable;Η μπαταρία τι λέει,γιατί διαβάζω αρκετά αρνητικά και ότι πέφτει γρήγορα.Καμία σχέση με miui 8..
εγω δεν εχω δεδομενα απο την 8 γιατι το πηρα πριν τρεις μερες και εκανα αμεσως το update σε 9.Ο/H sharkimi έγραψε:
Ευχαριστώ φίλε μου.Πήγα να κάνω την αναβάθμιση το μεσημέρι και κάπου μπήκα και διάβασα και με αυτά που έλεγαν τρόμαξα,έλεγαν ότι πέφτει 2 φορές πιο γρήγορα.Μια χαρά είσαι με αυτή την μπαταρία απο 8μιση το πρωί.Μάλλον πολύ καλά.