πατάς το κάτω αριστερό softkey και στο εμφανίζει πάνω αριστερά.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Έχει αγοράσει κανένας πενακι? Αν ναι από που? Έχει και απόκριση?επίσης για screen protector πιο προτείνεται?
=============== Νοε 20th 2017, 9:28pm ===============
Το mobile kai to volte Πρέπει να είναι στο On? Tι είναι αυτά? -
Απλα το τελειο τηλεφωνο σε μπαταρια.
-
Και όχι μόνο σε μπαταρία!!Είναι καλό όλο το πακέτο!!Τι λέει η miui 9;;
-
5 ώρες sot με υπόλοιπο 61% μπαταρία; Δηλαδή 11ώρες sot περίπου; Χαχαχα αστέρι.
-
Ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε για κάτι που μου φαίνεται περίεργο .Όταν κλείνω την συσκευή η όταν κάνω επανεκκίνηση μου απενεργοποιείται η εφαρμογή "έγγραφα" και πρέπει να πάω να την ενεργοποιήσω.Επίσης πηγαίνοντας παρακάτω στις εφαρμογές είναι απενεργοποιημένο το "Android System WebView" στο οποίο πατάω ενεργοποίηση και δεν κάνει τιποτε.Τι να κάνω;
Είμαι με 8.5.8.0 stable. -
-
Συγγνώμη,τι είναι τα init.d scripts;Έχω την εντύπωση ότι αν είναι απενεργοποιημένα τα έγγραφα,όταν μου έρχεται sms δεν έχω ειδοποίηση στην οθόνη κλειδώματος.
-
-
Έγινε φίλε μου θα το κοιταξω. Σε ευχαριστώ!
-
Αυτο το κανει και σε εμενα με 9.0.3 μονο το dropbox το χρειαζεται οταν παω να κατεβασω απο εκει καποιο αρχειο , αλλου δεν ειδα να υπαρχει προβλημα
Το κινητο ρε παιδια ειναι πανεμορφο το εχω 2-3 βδομαδες τωρα και ενταξει ειναι πολυ ποιο ομορφο απο κοντα , ολα γρηγορα ανοιγουν, ραμ συνεχως διαθεσιμη κοντα στο 1/3 , μπαταρια θηριο , παντα κρυο χωρις θεμα θερμοκρασιας καπου που ειχα διαβασει, με βιντεο φωτο δεν ασχοληθηκα ακομη αλλα καποιες δοκιμες που εκανα δειχνουν καλες
Ο/H sharkimi έγραψε:
Ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε για κάτι που μου φαίνεται περίεργο .Όταν κλείνω την συσκευή η όταν κάνω επανεκκίνηση μου απενεργοποιείται η εφαρμογή "έγγραφα" και πρέπει να πάω να την ενεργοποιήσω.Επίσης πηγαίνοντας παρακάτω στις εφαρμογές είναι απενεργοποιημένο το "Android System WebView" στο οποίο πατάω ενεργοποίηση και δεν κάνει τιποτε.Τι να κάνω;
Είμαι με 8.5.8.0 stable.
-
Ο/H sharkimi έγραψε:
Και όχι μόνο σε μπαταρία!!Είναι καλό όλο το πακέτο!!Τι λέει η miui 9;;
Οσο για την υπολοιπη ρομ ειναι τελεια γρηγορη πολυ σμουθ και ολα δουλευουν καλα.
Βεβαια δεν δουλεψα την 8 γιατι μολις το πηρα εκανα αμεσως την αναβαθμιση αλλα ζαμαν φου ολα καλα.
Ηρθα απο ενα Moto x 2014 και μπορω να πω οτι το redmi ειναι πολυ μπροστα και με τα μισα λεφτα αξια.ακομα και η καμερα του redmi ειναι καλυτερη απο το moto.
=============== Νοε 22nd 2017, 8:36pm ===============
Επειδη βαρεθηκα να περιμενω να αδειασει η μπαταρια...τελικα αποτελεσματα με 9.0.3.0 stable.
Δεν αδειαζει με τιποτα το ατιμο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα