Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

• Ναι μπορείς κατεβάζοντας το miunlock

Redmi Note 3 pro
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
    • Βρε παιδια εχω ενα θεμα.
      Καθε φορα που κανω καθαρισμο μου σβηνει τον φακελο download που δημιουργω και αποθηκευει οτιδηποτε χυμα στο internal storage.
      Πως γινεται να μην μου σβηνει φακελους ?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H GergeGP έγραψε:

Βρε παιδια εχω ενα θεμα.
      Καθε φορα που κανω καθαρισμο μου σβηνει τον φακελο download που δημιουργω και αποθηκευει οτιδηποτε χυμα στο internal storage.
      Πως γινεται να μην μου σβηνει φακελους ?
      Ξετικάρεις ότι δε θέλεις να σου σβήνει

MI5 via Tapatalk
    • @fuorigioco1981 Εμ δεν είσαι ο μόνος που ξέρει ιταλικά :P

Στο θέμα μας τώρα, δοκίμασε αυτά:
      -Απενεργοποίησε το MIUI optimization
      -Ενεργοποίησε το Don't keep activities

Μετά πήγαινε Security ==> Permissions ==> Autostart και επιλέγεις τις εφαρμογές που θες ν'ανοίγουν αυτόματα (βάλε πχ μόνο viber, messenger, email).

Στο security πάτα optimize να φτάσει 100% και πάτα μετά το cleaner για να κάνεις καθαρισμό ;)

Χρησιμοποιείς 2 κάρτες sim?
      Open-source is the future
    • Ο/H 8@nos έγραψε:

@fuorigioco1981 Εμ δεν είσαι ο μόνος που ξέρει ιταλικά :P

Στο θέμα μας τώρα, δοκίμασε αυτά:
      -Απενεργοποίησε το MIUI optimization
      -Ενεργοποίησε το Don't keep activities

Μετά πήγαινε Security ==> Permissions ==> Autostart και επιλέγεις τις εφαρμογές που θες ν'ανοίγουν αυτόματα (βάλε πχ μόνο viber, messenger, email).

Στο security πάτα optimize να φτάσει 100% και πάτα μετά το cleaner για να κάνεις καθαρισμό ;)

Χρησιμοποιείς 2 κάρτες sim?
      ναι 2 σιμ! το cleaner μην μου σβήσει φακέλους που θέλω όμως, apk που φυλάω εφαρμογών κλπ;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

EDIT έκανα optimize και έκανε πολλές αλλαγές που δεν ήθελα όμως! έσβησε τα developer options, ενεργοποίησε άλλες ρυθμίσεις που δεν ήθελα πχ το cleaner μου λέει να σβήσω και αρχεία που χρειάζομαι.

EDIT 2 ενεργοποίησα την επιλογή για don't keep activities αλλά στην εναλλαγή εφαρμογών κάνει κάτι περίεργα που δεν μου άρεσαν!
    • Αν δεν θες κάτι να σβηστεί απλά δεν το επιλέγεις ;)

Άμα πατήσεις 7 φορές το MIUI version θα εμφανιστεί πάλι το developer options.

Δεδομένα δεν χρησιμοποιείς και στις 2 sim σωστά?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H fuorigioco1981 έγραψε:

EDIT έκανα optimize και έκανε πολλές αλλαγές που δεν ήθελα όμως! έσβησε τα developer options, ενεργοποίησε άλλες ρυθμίσεις που δεν ήθελα πχ το cleaner μου λέει να σβήσω και αρχεία που χρειάζομαι.

EDIT 2 ενεργοποίησα την επιλογή για don't keep activities αλλά στην εναλλαγή εφαρμογών κάνει κάτι περίεργα που δεν μου άρεσαν!
      Κι εγώ παρατήρησα ότι παίρνει πρωτοβουλίες που δεν θέλω το optimization και τελικά ξετικάροντας το ένα ξετικάροντας το άλλο καταλήγω να έχω εντελώς ασήμαντο -υποτιθέμενο- όφελος από αυτό. Για αυτό και δεν ξανασχολήθηκα μετά από 1-2 δοκιμές με αυτό στην αρχή...
    • Εσύ @theopan είπαμε τα θες όλα ανοιχτά συνέχεια, τι να σου κάνει το καημένο το optimization.....καμία ρύθμιση δεν είναι για σένα....όλα ανοιχτά και μια βδομάδα αυτονομία δεν γίνεται ή μάλλον άμα βγει κινητό με μπαταρία 20000 mAh μπορεί κάπως να σε βολέψει :P

Άλλωστε για χρήστες σαν εσένα φτιάχτηκαν τα power banks ;)
    • Καλά η ειρωνία δεν νομίζω να προσφέρει κάτι. Εγώ απλά θέλω να χρησιμοποιώ και να εκμεταλλεύομαι τις λειτουργίες του κινητού μου. Δεν είμαι "χομπίστας" ούτε με ενδιαφέρει να το κουβαλάω για να το καμαρώνω και να ανεβάζω screenshots με το πόσο μεγάλο sot ή πόσο μεγάλο σκορ στο antutu μου βγάζει όπως κάνουν κάποιοι...
      Όταν λαμβάνω ένα email και είμαι μακριά από το σπίτι/γραφείο θέλω να έχω ειδοποίηση άμεσα όπως συμβαίνει με ένα sms. Όταν μπαίνω στο αυτοκίνητο θέλω να συνδέω το bluetooth άμεσα χωρίς άλλες 2 κινήσεις και θέλω να βλέπω που κινήθηκα στη διάρκεια της ημέρας για λόγους αρχείου αλλά και για να μπορώ να υπολογίσω τα έξοδα που κάνω. Δε νομίζω να είναι παράλογες οι απαιτήσεις μου ούτε παραπονέθηκα για την αυτονομία που μου δίνει και με τέτοια χρήση ακόμα. Αυτό που είπα λοιπόν, είναι ότι με τέτοια χρήση (που είναι φυσιολογική για κάποιον που είναι και επαγγελματίας ας πούμε) κάτι 10ώρα και 12ωρα sot δεν υφίστανται σε καμία περίπτωση.
    • Το βασικό είναι να μπορεί ο καθένας να κάνει αυτό για το οποίο θέλει το κινητό του. ΟΠΟΙΟ και αν είναι αυτό, είτε το λιώνει στη χρήση, είτε φτιάχνει θεματάκια και κάνει 2 τηλέφωνα τη μέρα. Προφανώς το sot είναι ένας γενικός δείκτης και εξαρτάται από εξαιρετικά πολλούς παράγοντες. Γι αυτό και είναι δείκτης και όχι εγγύηση.
      Όπως η κατανάλωση βενζίνης σε ένα αυτοκίνητο. Δεν πιάνει ούτε αυτόν που τρέχει με το ίδιο αμάξι σε αγώνες, ούτε αυτόν που τόχει παρκαρισμένο και απλά εξατμίζεται. 'Ομως κανείς από τους 2 αυτούς δεν έχει νόημα να ασχολείται με την τιμή κατανάλωσης στο προσπέκτους του αυτοκινήτου. Αυτή είναι ένας ΔΕΙΚΤΗΣ γι αυτόν που κάνει μέση χρήση.
    • Διαφήμιση
    • Τα ίδια λέτε...κ ο 8@nos συνήθως πάντα, δεν ειρωνεύεται!! :thumbsup:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!