Ότι σου είπε ο Γιώργος αλλά καλό είναι να μη σε απασχολεί και ιδιαίτερα. Οι νέες μπαταρίες δεν χρειάζονται ειδική μεταχείριση στην πρώτη φόρτιση, μπορείς να τις φορτίσεις και εν μέρει αν θέλεις και δεν θα καταλάβουν το παραμικρό.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Την τελευταια δικιά μας, αυτή που βγήκε σήμερα.....Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Magisk root manager με universal safetynet fix.
Εμένα με XTRV Aroma 7.12.14 και με το Magisk δεν περνάει το safetynet
Πρέπει να βάλω κάποιο module ?
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Αν είσαι με xtrv, θα πρέπει να φλασάρεις μια επίσημη fastboot rom με miflash και να επιλέξεις flash all and lock.
Αν είσαι ήδη με επίσημη, μπαίνεις σε fastboot mode και απλά δίνεις την εντολή fastboot oem lock.
Έχοντας xtrv δεν κλειδώνουμε ποτέ τον bootloader διότι δεν θα μπαίνει στο σύστημα
Φυσικά φροντίζεις για αντίγραφα ασφαλείας εννοείται
-
Αν δεν περάσεις εκ νέου τη ROM, αλλά κανείς fastboot oem lock, δεν χάνεις τίποτα. Γιατί όμως να κλειδώσεις τον bootloader;
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Αν δεν περάσεις εκ νέου τη ROM, αλλά κανείς fastboot oem lock, δεν χάνεις τίποτα. Γιατί όμως να κλειδώσεις τον bootloader;
-
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Έχω το redmi note 4x με snapdragon και μου πέρασε την 9.2.2.0 stable. Επίσης γιατί έχω 3g (cosmote what's up) και όχι 4g. Ευχαριστώ πολύ.
-
Ο/H babis306 έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα Χρόνια πολλά καλή χρονιά να έχουμε με υγεία. Κάτοχος μέχρι πριν λίγο του Redmi Pro τώρα πλέον του redmi Note 4 global όλα καλά ειδικά από μπαταρία, καμιά σχέση με το pro, μια ερώτηση μόνο να κάνω. Με σβηστή οθόνη όταν πατάω το home key κάνει μία δόνηση σαν να προσπαθεί να ανταποκριθεί στο πάτημα, υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιησω αυτό? Ή ειναι θέμα του συγκεκριμένου τηλεφώνου που μάλλον έχει αλλαγμένη οθόνη? Και έχει κάνει πατάτα αυτός που την πέρασε?
Καλή Χρονιά να έχουμε και πάλι και ευχαριστω εκ των προτέρων για την οποιαδήποτε βοήθεια.
Από εδώ μπορείς να ρυθμίσεις την συμπεριφορά του κάθε πλήκτρου. Ελπίζω να σε βοήθησα....
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
Ο/H panos fousis έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Έχω το redmi note 4x με snapdragon και μου πέρασε την 9.2.2.0 stable. Επίσης γιατί έχω 3g (cosmote what's up) και όχι 4g. Ευχαριστώ πολύ.
-
Καλησπέρα παρέλαβα τελικά πριν λίγες ώρες το κινητό και είναι απίστευτο. Προς το παρόν ευχαριστημένος. Όσο αφορά τη μπαταρία μου ήρθε με 50% φορτισμένη. Το βάζω να φορτίσει φουλ τώρα ή περιμένω να τελειώσει και μετά? Ρωτάω γιατί κάτι διάβαζα για αυτές τις μπαταρίες αλλά δεν κατάλαβα πολλά :p Στα μείον του ότι δεν έχει ακουστικά, γνωρίζετε γιατί?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα