Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
μπες μέσα στο google account του από υπολογιστή και βρες το factory reset στις ρυθμίσεις.
-
@aeriko7475
Δες και εδώ παρόμοια κατάσταση
Δεν μπορώ να ξεκλειδώσω το κλείδωμα οθόνης του redmi note 4 [SOLVED] -
καλησπερα να ενοχλησω αλλη μια φορα την παρεα ...γιατι δεν μπορω να το συνδεσω τι φταιει τα drivers ειναι οκ
-
το ξεχνάμε το PC Suite. Δεν συνεργάζεται...
-
-
Ενώ χρησιμοποίουσα δεδομένα κανονικά μέχρι τώρα σήμερα τα ανοίγω και δε γίνεται τίποτα, σαν να μη τα βρίσκει.. Έχετε καποια ιδέα? Τη Σιμ τη βρίσκει κανονικά, έκανα και επανεκκίνηση και το έκλεισα τελείως τίποτα
-
Xiaomi Redmi Note 4 Global Edition 5.5-inch 4GB RAM 64GB ROM Snapdragon 625 Octa-core 4G Smartphone Sale - Banggood.com
εχω παραγγειλει αυτο το κινητο, το οποιο αυριο θα ειναι στα χερια μου. ειναι το mido, σωστα; θα παιρνει την ιδια ρομ με το μοντελο με τα 3gb ram;Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό -
-
Καλησπέρα...Να ρωτήσω τι μεμβράνη προτείνεται για το κινητό?Πήρα από το public 9.99€ είναι καλή? Επίσης υπάρχει μεμβράνη που να καλύπτει όλο το τζαμί?
-
καλησπερα! κατ αρχην ηθελα να αναφερω οτι ειμαι νεο μελος οποτε ελπιζω να γραφω σε σωστο νημα. Σημερα μολις παρελαβα το xiaomi redmi note 4 με την global εκδοση. Αρχικα θα ηθελα να αναφερω οτι φοραει sd 625 και ερχεται δυστυχως με την καμερα s5k. επισης το ir blaster δεν βρισκεται στο κεντο αλλα στην δεξια πλευρα του κινητο. Γνωριζει κανεις ποια εκδοση εχω? το 4 ή το 4χ? Θελω να παραγγειλω tempered glass και θηκη και βλεπω οτι αλλη θηκη κ προστασια οθονης εχει το 4αρι το απλο αλλη το χ τωρα ισως το μοντελο που εχω να ειναι εντελως διαφορετικο απο αυτα τα 2 οποτε δεν ξερω τι να αγορασω. Ευχαριστω προκαταβολικα! Πραγματικα τρελο μπερδεμα (χειροτερο απο αυτο παλια της samsung με τις 3-4 διαφορετικες εκδοσεις s4 και s5)my current devices in use:
Galaxy S4 LTE-A (Sd 800) 2Gb / 16Gb
Galaxy S7 Edge 4Gb / 32Gb
RedMi Note 4X 3Gb / 32Gb
RedMi Note 5 3Gb / 32Gb -
Θήκες και τζαμακι για το 4x θα κοιτάξεις.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα