Φορτίζω κανονικά το santoni μου με QC 2.0 φορτιστή αυτοκινήτου. Αναγνωρίζει μάλιστα τη φόρτιση ως QC κανονικά και αλλάζει το σύμβολο. Τώρα αν στο μέλλον μπορεί να πάθει ζημιά όπως διατείνονται μερικοί δεν το ξέρω. Μέχρι τώρα πάντως δεν έχω πρόβλημα.Ο/H markito έγραψε:
Το ξέρω απλά ρωτάω αν πάθει κάτι αν το φορτίσω με Q.C 3.0Ευχαριστώ!Ο/H makis1024 έγραψε:
MI 5 using Tapatalk
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H theopan έγραψε:
Ο/H markito έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
MI 5 using Tapatalk
Αν το qc2 = 2 amp δεν υπάρχει πρόβλημα, τόσο είναι και ο φορτιστής της Xiaomi
Αν το qc3 = 3 amp
Και παίζει και το ενδεχόμενο να τραβήξει και 12VYou may think you can fly - but you better not try -
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. έκανα μόλις τώρα login για να ψηφίσω και εκεί που ζητάει το email η το τηλέφωνο,έβαλα το email μου και το password έκανα είσοδο αλλά μου έβγαλε ένα άλλο mi ID.Αν βάλω το αριθμό του κινητού μου και το password μου βγάζει το ίδιο ID που έχω και στο κινητό μου.Τι στο καλό γίνεται??
-
Ο/H sharkimi έγραψε:
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. έκανα μόλις τώρα login για να ψηφίσω και εκεί που ζητάει το email η το τηλέφωνο,έβαλα το email μου και το password έκανα είσοδο αλλά μου έβγαλε ένα άλλο mi ID.Αν βάλω το αριθμό του κινητού μου και το password μου βγάζει το ίδιο ID που έχω και στο κινητό μου.Τι στο καλό γίνεται??
-
Και τώρα τι κάνουμε?Το αφήνω όπως είναι??
-
Δεν έχεις θέμα, αρκεί να θυμάσαι πιο account είναι πιο και σε ποια-ποιες συσκευές έχεις περάσει το κάθε ένα
-
-
Μην σκας, κι εγώ δύο έχω
, ένα με το email και ένα με τον αριθμό του κινητού από τότε που πήρα Xiaomi, αλλά πλέον είναι και τα δύο σε χρήση
-
Αυτά, καλό είναι να μην γίνονται!!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H pmike26 έγραψε:
Ερώτηση.. Έχει γεμίσει το Mi cloud με 5 gb υπάρχει τρόπος για επεξεργασία του cloud και διαγραφή παλαιότερων αρχείων ? Ζητάει account με λεφτά για παραπάνω.. Έχει αγοράσει κάνεις, αξίζει...?
-
βρε τραχανά...στείλτο στο google photos το παλικάρι που ειναι και ΤΖΑΜΠΑ, δίνει και ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, να βρει την υγειά του, που θα πληρώσει τους Κινέζους για έξτρα χώρο κιόλας...
παίρνουμε τα τηλέφωνά τους, καλά είναι πια...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα