Μη τρελαίνεσαι. Σκοπός είναι να το χαρείς. Φόρτιζε το σχετικά ανάμεσα στο 20 και 90% και όλα καλά.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Αν στα 5 λεπτά πέφτει 1% θα έχεις -οι υπολογισμοί πολύ χοντρικά γιατί δε θα κάνεις συνέχεια και ακριβώς, την ίδια χρήση- πάνω από 8 ώρες οθόνη, τι άλλο θες;
-
Τα smartphone είναι αρκετά smart ώστε με το σωστό καλώδιο να έχουν smart επικοινωνία με το φορτιστή ή Pc για το πως θα διαχειριστούν τη φόρτιση.Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
@ANDREAS54
Δεν έχει αυτή την επιλογή στο ηχος & δονηση, βρίσκω όμως αυτές - που κ πάλι δεν υπάρχει η επιλογή - στο αρχική οθόνη & πρόσφατα.
=============== Φεβ 2nd 2018, 11:43am ===============
@StefLeon
Δες 2 σκρινσοτ από διαφορετικές φορτίσεις μετά την αναβάθμιση.
Εχθές με το που το έβγαλα από τον φορτιστή - τον δικό του- έγινε αυτό που λες με το πρώτο 5λεπτο..χωρις καμία χρήση πέρα από μια κλήση που δέχτηκα κ το τσέκαρα.. Διήρκεσε 6 λεπτά περίπου κ η μπαταρία στο 93.. Αυτή τη στιγμή είναι στο 62 με το καλημέρα.. -
Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Όταν δέχομαι κλήσεις, και βάζω το κινητό στο αυτί μου δεν κλείνει η οθόνη, με αποτέλεσμα συχνά να πατιέται η σίγαση καθώς μιλάω. Όταν κάνω κλήσεις κλείνει η οθόνη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
-
Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
Καλημέρα σε όλο το team.Μπορεί κάποιος να γράψει ενα mini review για το αν έχει δοκιμάσει την stable 9.2.2.0 ??Σχέση μπαταρίας,απόδοσης,ταχύτητας,ή bugs..Ευχαριστώ..
-
Ο/H van-panos έγραψε:
Καλημέρα σε όλο το team.Μπορεί κάποιος να γράψει ενα mini review για το αν έχει δοκιμάσει την stable 9.2.2.0 ??Σχέση μπαταρίας,απόδοσης,ταχύτητας,ή bugs..Ευχαριστώ..
Αν ενοεις την global 9.2.1.0 ειναι μια χαρα δεν εχω δει καποιο bug ουτε καμια διαφορα με την προηγουμενη οσο αφορα την χρηση.
=============== Φεβ 5th 2018, 9:10pm ===============
βρε παιδια εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα πληροφοριες για το τι ειναι τα μεταλια που παιρνουμε.
Εχει καποιος να μου πει πληροφοριες η καποιο λινκ? -
Ο/H papsr6 έγραψε:
Εχει καποιος να μου πει πληροφοριες η καποιο λινκ?
You may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα